fbpx
Babicsek Bernát, az RTL egyik műsorában korábban

Meghalt Babicsek Bernát, a Barátok közt, a Szeress most és a Jóban Rosszban egykori színésze

Tragikus körülmények között érte őt a halál 2022 első napján.

Babicsek Bernát színész, zenész, harmonikaművész – aki sokak számára lehet ismerős olyan tévésorozatokból mint például a Jóban Rosszban, a Szeress most és a Barátok közt – tegnap, pénteken még Pokorny Liával játszott együtt a Centrál Színházban, ma, az új év első napján viszont tragikus körülmények között elhunyt – írja a Blikk az Irigy Hónaljmirigy Facebook-bejegyzése alapján.

A lap szerint Babicsek a halálos solymári lakástűz áldozata lett. Január elsején délután háromnegyed négykor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Solymáron a Cserje utcában halálos lakástűz történt. A nyolcvan négyzetméteres családi ház lakója nem adott magáról életjelet, ezért az egyik rokona behatolt hozzá. Az épületben egy holttest és egy korábbi tűz nyomai voltak.

Pokorny Lia tegnap még ezt írta:

„Figyeljetek! Igazi és önfeledt buliban lehetett részem tegnap Veletek és Babicsek Bernáttal! Újra bebizonyosodott, hogy minden előadás más, és mindig megfűszerezitek valamivel, hiszen Ti is hihetetlen élményekkel gazdagítjátok! Köszönöm Nektek, hogy felejthetetlenné tettétek az év utolsó előtti napját is számomra és remélem, olyan hangulatban léptek át az újévbe, mint amilyen hahotázásokat és önfeledt kacajokat hallottam a nézőtérről. BOLDOG ÉS CSODÁKKAL TELI JÖVŐ ÉVET NEKTEK! Gyere, Te, Te izgalmas 2022, tárt karokkal várlak! – írta a színésznő a bejegyzésében.”

Babicsek Bernát 41 éves volt.

További hírek a Media1-en

Borító: Babicsek Bernát, az RTL egyik műsorában korábban. Fotó: RTL-sajtószoba (archív)
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások