fbpx
Ügyvédmarketing podcast.

Ügyvédmarketing néven indult új podcast

Céljuk, hogy bemutassák az ügyvédi marketing és PR szerepét, eszközeinek tudatos és eredményes használatát, ügyvédekkel és más szakértőkkel beszélgetve, valódi példákon keresztül.

Az Ügyvédmarketing címmel induló podcastsorozatot elsősorban ügyvédek és fiatal jogászok számára készíti a jogi kommunikációval foglalkozó Pro/Lawyer Consulting – adták hírül a Media1-hez eljuttatott közleményükben.

Sokan még mindig úgy gondolják, hogy az ügyvédek nem élhetnek a marketingkommunikáció eszközeivel, ez azonban több mint egy évtizede nem így van – fogalmaztak a közleményben. Néhány megkötéstől eltekintve szinte minden megoldás a jogi piac rendelkezésére áll, mégis nagyon kevesen élnek a lehetőséggel. Az ügyvédi reklámokra vonatkozó magyar szabályozás sajátosságai megosztják a az ügyvédeket, mivel láthatóak olyan országok – például az Egyesült Államok – szabályozási modellje és gyakorlata is, ahol az ügyvédekre teljes értékű piaci szereplőkként tekintenek – tették hozzá.

Az első két adás egy induló ügyvédi iroda branding és PR tevékenységét mutatja be, a második epizód pedig az amerikai és magyar ügyvédmarketing szabályozást hasonlítja össze, egy amerikai-magyar ügyvéd segítségével.

„Évek óta beszélgetünk az ügyfeleimmel arról, hogy a podcastoké a jövő – mostanra ez a jövő elérkezett. Egy korábbi kutatásból kiderült, hogy 800.000 magyar hallgat rendszeresen podcastot, az ügyvédi marketing pedig eléggé niche terület ahhoz, hogy ne legyen túl sok tartalom belőle. Remélem, a 12 ezer hazai ügyvéd és több ezer ügyvédjelölt és joghallgató számára érdekes lesz és rendszeresen követik az adásokat”

– mondta Bende Máté, a Pro/Lawyer Consulting tulajdonosa.

Az adások elérhetők az ugyvedmarketing.hu oldalon, illetve az összes nagyobb podcast platformon, mint például az Apple Podcast vagy a Spotify.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: ugyvedmarketing.hu
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások