fbpx
Kaszonyi Alexandra, a Coca-Cola Szolgáltató Kft. Media Operations managere.

Új vezető a Coca-Cola magyar, cseh és szlovák média csapatának élén

Kaszonyi Alexandra váltja Eipl Vilmost.

Kaszonyi Alexandra lett a Coca-Cola Szolgáltató Kft. új media operations managere a magyar, cseh és szlovák piacon október 15-től – derül ki a vállalat szerdai közleményéből.

Kaszonyi a Mindshare-től érkezett, ahol korábban a terület igazgatójaként öt éven keresztül felelt az Unileverhez tartozó márkák integrált marketing kommunikációjáért. Több mint húszéves tapasztalattal rendelkezik a média területén, számos ügynökségnél dolgozott vezető pozícióban, ahol a különböző márkák online és offline kommunikációjáért, valamint a stratégiai megvalósításért volt felelős, a Coca-Colánál pedig elsősorban operatív szinten biztosítja majd a kampányok kivitelezését, a médiával és ügynökségekkel való együttműködés gördülékenységét.

Az új vezető a The Coca-Cola Company-nél a posztot eddig betöltő Eipl Vilmost váltja. A cég korábbi media operations managere idén júniustól a vállalatcsoporton belül teljes Kelet-Európért felel Media&Connections Manager pozícióban, feladata a regionális médiastratégiák megalkotása, a médiabefektetések hatékonyságának növelése és a digitális média-infrastruktúra erősítése lesz.

Eipl Vilmos, a The Coca-Cola Company Kelet-Európáért felelős Media&Connections Managere.
Eipl Vilmos, a The Coca-Cola Company Kelet-Európáért felelős media&connections managere. Fotó: Noguchi

További híreket talál a Media1-en!

Borító: Kaszonyi Alexandra, a Coca-Cola Szolgáltató Kft. Media Operations managere. Fotó: Noguchi
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások