fbpx
Cyclo-cross.

Az Eurosport tulajdonosa Cyclo-cross közvetítési jogokat szerzett

A Discovery Sports hosszú távú megállapodást kötött a férfi és női Cyclo-cross Superprestige versenysorozat exkluzív globális élő és on-demand jogairól, tovább bővítve élő közvetítésekből álló kerékpáros kínálatát.

A Discovery Networks keddi, a Media1-hez eljuttatott közleményben tudatta, hogy kínálatában mostantól az országúti kerékpáros szezon végét követő téli versenyidőszak minden cyclo-cross és pályakerékpáros eseménye szerepel, ideértve az összes Grand Tourt, Classic versenyt, WorldTourt és női WorldTourt. A Discovery portfóliójában láthatók a hegyikerékpár-, a BMX- és a városi kerékpárversenyek, emellett mindegyik világbajnokság és Európa-bajnokság, illetve az olimpiai játékok összes kerékpárversenye.

„Örömmel dolgozunk tovább a kerékpársport ágainak népszerűsítésén és elérésének növelésén. Megszereztük az összes Superprestige futam élő és on-demand sugárzásának jogait, így a világ legjobb férfi és női cyclo-cross versenyzői egyenes adásban láthatók csatornáinkon és platformjainkon. Világszerte elismert sportmárkáinkon, az Eurosporton, a GCN+-on, illetve már a discovery+-on keresztül is képesek vagyunk a világ legnagyobb kerékpáros eseményeit a lehető legszélesebb közönséghez eljuttatni, így mindenki számára átélhetővé tesszük a sportág erejét”

– mondta Guy Voisin, a Discovery Sports kerékpársport-igazgatója.

A vállalat csatornáin és platformjain látható kerékpáros események mellett folytatja a kerékpársport fejlesztését azzal, hogy novemberben elindítja az első UCI Pályakerékpáros Bajnokok Ligáját, amelyet a Discovery Sports Events nevű rendezvényszervező és promóciós üzletága támogat.

A 2021-2022-es Cyclo-cross Superprestige sorozat versenyei:

  • 2021. október 3. Gieten (Netherlands)
  • 2021. október 13. Ruddervoorde (Belgium)
  • 2021. november 11.: Niel (Belgium)
  • 2021. november 20. Merksplas (Belgium)
  • 2021. december 4. Boom (Belgium)
  • 2021. december 27. Heusden-Zolder (Belgium)
  • 2021. december 29. Diegem (Belgium)
  • 2022. február 12. Gavere (Belgium)

További híreket talál a Media1-en!

Kiemelt fotó: stock / Depositphotos
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások