fbpx
A Profession.hu chatbotja a Viberen.

A Profession.hu chatbotot indított a Viberen

Technológiai fejlesztéssel segítené az álláskeresést a két vállalat együttműködése.

A Profession.hu és a Rakuten Viber újításával egy egészen újszerű chatbot lett elérhető, amely személyre szabott állásajánlatokat kínál a munkavállalóknak – derül ki a hétfői bejelentésből.

A két vállalat közös küldetése, hogy a lehető legtöbb információ biztosításával lássák el felhasználóikat, éppen ezért az együttműködésben kiemelt szerepet kaptak a technológiai fejlesztések.

A Profession.hu rendszerével összehangolt Viber chatboton az álláskeresők nem csak azt választhatják ki, hogy mely településen szeretnének elhelyezkedni, de szakmai tapasztalatuknak, érdeklődésüknek, nyelvtudásuknak, a munkarendnek vagy az esetleges juttatásoknak megfelelően is válogathatnak a nyitott pozíciók közül.

„A Viberben egy olyan világot képzelünk el, ahol a technológiával mindenkinek segíthetünk céljai megvalósításában. A chatbot ötletét a felhasználók és a közösségek egyre emelkedő egyéni igényei hívták életre és a hatalmas mennyiségű információk rendszerezésével a legjobb lehetőségeket kínálhatjuk. Mostantól minden munkakereső könnyedén szörfölhet az információk tengerén, ennek a gyors és személyre szabott asszisztensnek köszönhetően”

– mondta Atanas Raykov, a Rakuten Viber regionális vezetője.

„A chatbot elindításával a legfőbb célunk, hogy az álláskeresőket a saját felületeinken kívül is elérjük egy olyan alkalmazásban, amit napi rendszerességgel használnak. A személyre szabott állásajánlatok küldése és a nap 24 órájában elérhető segítségnyújtás lehetősége egy új szintre emeli az álláskeresést”

– tette hozzá Varga Balázs, az álláskereső portál marketingigazgatója.

A chatbot ide kattintva érhető el.

Még több hír található a Media1-en!

Borító: A Profession.hu chatbotja a Viberen. Fotó: Red Lemon
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások