fbpx
Jurásek Sándor, a Marquard Media Magyarország új kereskedelmi igazgatója.

Jurásek Sándor lesz a Marquard Media új kereskedelmi igazgatója

Elődje, Pastyik Renáta 20 éven keresztül dolgozott a médiavállalatnál.

Októbertől Jurásek Sándor látja el az egyebek mellett a JOY, az Instyle, az ÉVA című lapokat megjelentető Marquard Media Magyarország kereskedelmi igazgatói feladatait – tudatta hétfőn a vállalat közleményben.

Az új igazgató közel két évtizedes vezetői tapasztalattal rendelkezik a hazai médiavilágban, valamint a kereskedelmi terület több szegmensében. Az új igazgató feladata a digitális transzformáció folytatása, valamint a sokrétű termékpalettában rejlő szinergiák kiaknázása lesz, folytatva azt a munkát, amelyet elődje elkezdett.

Pastyik Renáta 20 éven keresztül dolgozott a Marquard Mediánál, most azért adja át a stafétabotot, hogy új területeken próbálhassa ki magát. A távozó és az érkező igazgató a minél gördülékenyebb váltás érdekében októberben együtt irányítja a stábot, a munka átadása így folyamatos.

Jurásek Sándor számára nem ismeretlen a média világa. Dolgozott többek között az HBO Hungary kereskedelmi vezetőjeként, az Antenna Hungária MinDig TV Extra szolgáltatásának vezetőjeként, valamint a Sony Pictures Televison Networks (SPTN) Közép-kelet Európai disztribúciós igazgatójaként.

„Megtiszteltetés számomra, hogy megbízást kaptam a Marquard Media kereskedelmi igazgatói feladatainak ellátására. Legfontosabb célkitűzésem a Marquard Media hazai ügyfélkörének szélesítése és a vállalat szolgáltatásainak ügyfélközpontú fejlesztése. Az erős márkák, a széles és minőségi szolgáltatás portfólió, valamint az elkötelezett kollégák predesztinálják a vállalatot a piaci szerep további erősítésére. Külön kiemelném a content commerce területen rejlő lehetőségeket, ezek kiaknázása prioritás a számomra”

– mondta az új vezető.

„Jurásek Sándor személyében egy precíz, határozott és tapasztalt médiás vezetőt igazoltunk le, aki reményeink szerint összehangolja majd azt a rengeteg értéket, amely ebben a sokoldalú vállalatban rejlik. Sándor feladata lesz a digitalizáció fejlesztésének folytatása is, amelyben az elmúlt években Pastyik Renáta már hatalmas sikereket ért el. Köszönjük Reninek az elhivatottságát, profizmusát és két évtizedes munkáját a Marquard Mediánál”

– tette hozzá Óhidi Zsuzsanna, a vállalat ügyvezető igazgatója.

A vállalat közleményében kiemelte: Pastyik Renáta igazgatósága alatt 2021-ben a Marquard Media digitális bevételei 140 százalékos növekedést értek el az előző évhez képest, és már 15 százalékkal meghaladták a járvány előtti szintet is. A vállalat bevezette a videós hirdetési lehetőséget, új csomagokkal bővítette szolgáltatásait, valamint még nagyobb hangsúlyt fektetett a podcast tartalmak értékesítésére. Megemlítették azt is, hogy a tavaszi JOY-napok minden eddiginél több kupont kínált a felhasználóknak.

„Nehéz szívvel búcsúzom, de úgy érzem, hogy 20 év után most jött el a váltás ideje. Folyamatosan bővítem a tudásomat és szeretnék új feladatokban is bizonyítani. Hálás vagyok a Marquard Mediának a sok lehetőségért, amit a cégben kaptam, mindig nagy szeretettel gondolok majd az itt töltött időre és a kollégákra. Tudom, hogy a területem jó kezekbe kerül”

– mondta Pasnyik Renáta.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: Jurásek Sándor, a Marquard Media Magyarország új kereskedelmi igazgatója. Fotó: Astoria Agency
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások