fbpx
Twitter

Fizetős posztokkal újít a Twitter

A most elindított funkció mellé újabbakat is szeretnének társítani a jövőben.

Egyelőre csak néhány tartalomgyártó számára érhető el a Twitter úgynevezett „Super Follow” funkciója, mellyel havidíjért cserébe exkluzív posztokat kaphatnak a twitterezők – számolt be a HWSW.

A tartalomgyártók július óta jelentkezhetnek a lehetőségre, a „kezdőcsapatot” pedig a közösségi oldal üzemeltetői választották ki. Ezt követően lehetőségük volt meghatározni, hogy mekkora havidíjért cserébe kínálják elzárt posztjaikat; ezeket a Twitter három fokozatban határozta meg, így 3, 5 vagy 10 dollárt kérhetnek.

Az elsőkörös profilok között van például a @MakeupforWOC, mely személyre szabott bőrápolási tanácsokat ígér, valamint Josiah Johnson (@KingJosiah54) is, aki sportelemzéseket kínál. Azt már majd a felhasználók dönthetik el, hogy mely fiók(ok) elzárt tartalmaihoz szeretnének hozzáférni. Az előfizetés bármikor megszüntethető. A közösségi oldal a posztok mellé jobb, zártabb kommunikációt is ígér.

Idővel szeretnék ezen új funkciók mellé a Spacest (hangalapú chatet) beépíteni, valamint az az exkluzív hírleveleket is. Ez utóbbihoz még az év elején vásárolták fel a Revue-t, mely az egyik legismertebb amerikai hírlevélkezelő rendszer.

További híreket talál a Media1-en! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre is, hogy mindig értesüljön legfrissebb híreinkről!

Kiemelt fotó: stock / Depositphotos
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások