fbpx
Netpincér futár

Nevet vált a Netpincér

Néhány héten belül teljesen megújul a 22 éves márka.
Porsche

Klasszikus Porsche – a jövő legélvezetesebb befektetése (x)

A valaha készült összes Porsche többsége még mind a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra. Elhivatott tulajdonosok és elkötelezett törődés kell hozzá, amelynek alapfeltétele a kötődés. A szerelem. A Porsche Classic pedig éppen azért született, hogy mindent megkaphassanak a klasszikusok.

Tovább a részletekért »

22 éves fennállásának eddigi talán legnagyobb mérföldkövéhez érkezett a NetPincér: néhány héten belül teljesen új arculattal, foodpanda néven működik tovább. A névváltás oka, hogy az ételkiszállító cég csatlakozik a globális kiszállítási piacon jelentős szereplőnek számító, a Delivery Hero cégcsoporthoz tartozó foodpanda családhoz – derül ki a vállalat közleményéből.

Azt ígéri a Netpincér, hogy a csatlakozás révén a technológiai újítások hamarabb érkeznek majd Magyarországra, illetve a magyar felhasználók országokon átívelően használhatják ugyanazt a megszokott mobilalkalmazást. Tényleges tulajdonosváltás azonban nem történik és a lényegi elemek is változatlanok maradnak: a foodpanda ezentúl is olyan tech-alapú gyorskereskedelmi tevékenységet folytat országszerte, ami képes kiszállítani szinte bármit, amire a megrendelőknek szüksége lehet, akár 30 percen belül.

A magyar alapítású Netpincér 1999 óta működik hazánkban. A cég 2016-ban a világszerte több mint 50 országban jelenlévő Delivery Hero vállalatcsoport tagja lett.

A kontinensen Németország után Magyarországon vezetik be elsőként az új foodpanda márkát.

Az új márka bevezetésére a tervek szerint szeptember végén kerül majd sor, addig még NetPincérként vehető igénybe a szolgáltatás. A foodpanda márkaernyő alatt a cég saját, ma már 7 raktárból szállító élelmiszerüzlet-hálózata, a NetPincér market is átalakul, és a továbbiakban panda market néven működik tovább, sőt erős vidéki terjeszkedésbe fog ezzel párhuzamosan.

Még több hír érhető el a Media1-en

Borítókép: Netpincér-futár ételt szállít Budapesten.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások