fbpx
körömvágó olló

A körömápolás lépései – Hogyan válasszunk körömvágó ollót? (x)

A körömápolás egy olyan folyamat, amely során többfajta eszközre is szükségünk van ahhoz, hogy végül egészséges és esztétikus körmökkel büszkélkedjünk. Ahogy telnek a napok, úgy a körmünk is megnő, éppen ezért mindig kell, hogy legyen a háznál körömvágó olló.

A körömvágást elintézhetjük mi magunk, de bízhatjuk szakemberre is. Valójában bármely opció mellett is döntünk, annyi biztos, hogy megfelelő körmös kiegészítők nélkül nehéz lenne megvalósítani elképzeléseinket. A következő cikkben tehát a körömvágó eszközöket vesszük górcső alá.

Miért is fontos a körömápolás?

A nem megfelelően ápolt körmök számos egészségügyi problémát hozhatnak magukkal. Egy szép köröm ráadásul sokkal jobb benyomást kelt, mint annak elhanyagolt társa.

Erről valószínűleg már mindenki tudott, de sejtetted-e azt, hogy a körömvágás az önbecsülés növelésével is összekapcsolható? Lehetséges, hogy halványan még te is jól emlékszel arra, amikor eljött az életedben az idő, és végre nem anya és apa, hanem te magad vágtad le először a körmöd. Így az önállósodás folyamatában is nagy szerepet játszik a körömápolás.

A körömápolás szakaszai

A körömápolást érdemes lépésről lépésre végezni.

Lényeges például a hidratálás, amely során nagy segítségünkre lehet az olívaolaj körömbe masszírozása.

A tisztítás során arra kell figyelnünk, hogy a köröm alatti piszkot is kiszedjük, továbbá időt kell szánni a bőr eltávolítására is. A körömágy felfrissítése után jöhet a körömvágás és a formára reszelés.

Amennyiben neked is ideje megújítani manikűr vagy pedikűr eszköztárad, akkor a Kések Ollók Webáruház körömápolás eszközei segítenek neked ebben!

Körömvágó ollók – milyen típusú darabot válasszak?

Felhasználási céltól függően különféle ollótípusok vannak, amelyek támogatnak téged a biztonságos körömvágásban.

A baby olló például a kicsik körmének levágását teszi lehetővé, a lábkörömvágó olló pedig, ahogy a neve is mutatja, a lábujjköröm levágását segíti. A felesleges bőr eltávolítása pedig könnyen megoldható a bőrvágó ollóval.

A kényelmes és precíz körömvágást a körömvágó olló támogatja, amelynek különleges, íves pengéje igazodik a köröm formájához.

Az eszközök minősége mindig meghatározó!

Amennyiben neked sem mindegy, hogy milyen eszközökkel végzed a nagy „karbantartást”, akkor böngészd át a Kések Ollók Webáruház kínálatát, amelyben az élet megannyi területét lefedő vágóeszközökkel találkozhatsz! Válogass kényelmesen otthonról, és rendeld meg a legjobb minőségű eszközöket!

Ha pedig szalontulajdonosként szeretnél mindig maximálisan megfelelni a vevőidnek, akkor szintén ne feledkezz meg a tökéletes eszköztár beszerzéséről! Miért? Azért, mert ez nagyban kihat majd a vevői lojalitásra is!

(x) Hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások