fbpx
revolut

Új szolgáltatással bővül a Revolut

Ezentúl már szállást is foglalhatnak a népszerű Revolut nevű applikáció felhasználói.

A Revolut kedden jelentette be, hogy Stay néven bővíti szolgáltatásait egy szállásfoglaló e-kereskedelmi megoldással – írja az Independent. Ez már a sokadik olyan szolgáltatás a Revoluton, ami túlmutat a cég által forradalmasított pénzváltási és gyors online pénzküldési lehetőségeken, hiszen egy ideje már lehet vásárolni Bitcoin kiptovalutát, továbbá részvényeket, biztosításokat, illetve vannak különféle megtakarítási termékek, valamint olyan egyéb megoldásokat is igénybe lehetett venni már eddig is mint prémium repülőtéri váró.

16 millió felhasználóval a Revolut komoly kihívója lehet a Booking.com-nak és a Tripadvisor.com-nak vagy épp olyan magyar szolgáltatásoknak mint a Szállás.hu. A Revolut 10 százalék kedvezményt ígér, ha ha valaki az applikáción keresztül foglal állást, de tervezik a későbbiekre autókölcsönzés és repülőjegy-vásárlás funkció bevezetését is, tehát meglehetősen komplexen gondolkodnak.

A Revolut szálláshely megoldása kezdetben az Egyesült Királyságban válik elérhetővé a Revolut felhasználói számára, de a következő hónapokban Európa egyéb területeire is elkezdik kiterjeszteni, és az Amerikai Egyesült Államok is tervben van. A cél az, hogy egy applikáción belül minél több minden elérhető legyen, ami segíti az utazást.

A Stay jól kapcsolódik a Revolut alap szolgáltatásához is, hogy tudniillik a megszokott bankkártyákhoz képest jóval kedvezőbb kondíciókkal lehet külföldi devizát váltani, valamint megosztani a költségeket az utastársakkal például egy éttermi fogyasztás esetén.

Még több hírt érhet el a Media1-en és annak e-kereskedelem rovatában. Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére, hogy sose maradjon le a tartalmainkról!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások