fbpx
Fiatal műsorvezetők az M2 csatornán

Új műsorvezetőkkel bővül az M2 gyerekcsatorna csapata

Három fiatal debütál a Hetedhét kaland című műsorban hétfőtől.

Góczán Panni, Korcsog Laura és Gyarmati Erik már várják az új feladatot, hiszen mindhármuknak nagy álmuk vált valóra azzal, hogy az M2 gyermek- és ifjúsági magazinműsorának, a Hetedhét kaland házigazdái lehetnek – írja a közmédiás Mediaklikk.

Góczán Panni bohém, kíváncsi és nyitott személyiség, aki bár 19 éves, sosem szeretné elengedni a kezét gyermeki énjének. Nagy szenvedélye a színház és a művészetek, 6 évig hegedült, de táncolni és korcsolyázni is nagyon szeret. Jelenleg bábszínésznek tanul. Példaképként a szüleire tekint, akiknek reméli, örökölte végtelen türelmét, életszeretetét, erejét és pozitivitását.

Korcsog Laura 18 éves, most érettségizett és tele van tervekkel. Öt alkalommal viselhette szépségversenyen a győztes koronát mint az ország legszebb kislánya. Eddig a tanulásra és a táncversenyekre koncentrált, ezért is jelentkezett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karára továbbtanulni. Emellett nem adja fel álmát sem, hogy egy nap színésznőként vagy musicalszínészként dolgozhasson. Első komolyabb filmszerepében ötévesen Helen Mirren lányát alakíthatta, majd több alkalommal szerepelt magyar és külföldi filmekben.

Gyarmati Erik még csak 14 éves, de már évek óta a képernyőn szerepel. Kisgyerekként kémikus szeretett volna lenni, hamar kiderült, hogy a színészethez is van tehetsége, ezért az iskolai tananyag mellett most a szövegkönyvek tanulása köti le minden idejét. Szabadidejében szeret teniszezni és pingpongozni, újabban pedig elkezdett dobolni is. Nagy állatbarát, a kedvenc tantárgya az angol, lelkesen tanulja, mert úgy érzi, a nyelvtudás hatalmas kincs.

További hírek a Media1-en

Borítókép: Az M2 új, fiatal műsorvezetői / Fotó: Mediaklikk.hu
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások