fbpx
Adaptive Media

Szervezeti átalakulás az Adaptive Mediánál

Több személyi változás is életbe lépett az Adaptive Mediánál júliustól.

Július 1-ével újonnan létrehozott pozícióban Nyári Fruzsina felel az Adaptive Media operatív vezetéséért, ezzel párhuzamosan Orvos András veszi át az értékesítési vezetői pozíciót. Sablik-Szemes Alexandra márkanagykövetként folytatja pályafutását a sales house-nál.

Nyári Fruzsina 2014-ben érkezett az Adaptive Mediához. Első három évében ügyfélkapcsolati menedzserként dolgozott, 2017 óta vezette az értékesíti csapat munkáját. Operatív vezetői pozícióban feladata a sales house rendszerszintű működésének irányítása és a különböző szervezeti egységek munkájának összehangolása. Az új pozíció bevezetése a stratégiai irányok napi szintű operatív megvalósítását hivatott támogatni – áll a vállalat hétfői közleményében.

Nyári Fruzsina, Adaptive Media
Nyári Fruzsina, Adaptive Media

Az értékesítési vezető pozícióját Orvos András veszi át, aki 2016-ban ügyfélkapcsolati menedzserként csatlakozott a sales house ügynökségi értékesítési csapatába. Az elmúlt öt évben a médiaügynökségi kapcsolattartói feladatai mellett az Adaptive nemzetközi portfóliójának (például Viber és Dailymotion termékpaletta) menedzselésével, illetve a cég B2B PR tevékenységének megszervezésével foglalkozott. Új pozíciójában feladata az értékesítési csapat vezetése, továbbá az értékesítési stratégia megvalósítása.

Orvos András, Adaptive Media
Orvos András, Adaptive Media

Sablik-Szemes Alexandra 2011 óta tagja az Adaptive Media csapatának. Az elmúlt tíz évben kiemelt ügyfélkapcsolati menedzseri feladatokat látott el, továbbá nevéhez fűződik számos hirdetési formátum magyar piacra történő bevezetése. Márkanagykövetként a sales house ügyfelei számára biztosít folyamatos információellátást, emellett a termékfejlesztési folyamatokban vállal továbbra is szerepet. Márkanagyköveti pozíciója mellett az IAB Magyarország Audio munkacsoport tagjaként a podcast hirdetési megoldások széles körű elterjedéséért dolgozik.

Sablik-Szemes Alexandra, Adaptive Media
Sablik-Szemes Alexandra, Adaptive Media

Az Adaptive Media szervezeti átrendeződésének célja a piaci igényekhez alkalmazkodóan a sales house rendszerszintű fejlődésének biztosítása, valamint a még hatékonyabb ügyfélkiszolgálás támogatása – zárul a közlemény.

Disclaimer: Az Adaptive Media látja el 2019 márciusa óta a Media1 hirdetési felületeinek ügynökségi értékesítését.

További hírek a Media1-en! Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a hírekről! Csatlakozhat hozzánk Facebookon is!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások