fbpx
A Rádió 1 a foci Eb budapesti supportere

A Rádió 1 exkluzív foci Eb-s tartalmakkal jelentkezik

A Rádió 1 a Labdarúgó Európa-bajnokság budapesti local supportere.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A Rádió 1 és a Foci Eb közötti együttműködésnek köszönhetően a következő hetekben azok a hallgatók, akik folyamatosan nyomon követik az adást, páros belépőket nyerhetnek a hazai meccsekre, de exkluzív Eb-ajándéktárgyakkal és Rádió 1-es nyereményekkel is gazdagabbak lehetnek. A műsorvezetők folyamatosan feltűnnek majd Eb–hez kapcsolódó helyszíneken, így a stadionban vagy a torna hivatalos szurkolói zónájában, a budapesti Városligeti Műjégpályán is.

Az Eb témaként az adásban és a közösségi felületeken egyaránt visszaköszön, a rajongók olyan tartalmakat is kapnak, amelyek csak a rádió felületein lesznek elérhetőek. Lekövetik majd az izgalmasabb fordulatokat, de akár az UEFA egyik nagykövete, Thierry Henry vagy Luís Figo is felbukkanhat valamelyik felületen vagy műsorban – írják a közleményükben.

A Rádió 1 stábja végigköveti majd az Eb eseményeit, azt ígérik, hogy a stadionból és a hivatalos szurkolói zónából is érdekes, izgalmas videós tartalmakkal is jelentkeznek majd a hallgatóknak és a közösségi média rajongóknak egyaránt.

Még több hír érhető el a Media1-en!

Szóljon hozzá!