fbpx
Orosz György és Németh Kristóf a Showder Klub műsorában

Németh Kristóf Orosz György oldalán kipróbálja magát a Showder Klubban

Hamarosan látható lesz közös standupjuk az RTL II műsorában.

A mostanában a Keresztanyu című sorozatban, korábban a Drága örökösökben, előtte pedig a Barátok köztben szereplő népszerű színész úgy érezte, hogy a standup műfaj remek kifejezőeszköz lehet a számára, ezért beletanult. A járványhelyzet alatt Németh Kristóf gyakran járt össze ötletelni, forgatókönyvet és poénokat írni Orosz György humoristával – adta hírül a Fókusz.

„Az utóbbi időben jött ki bennem erőteljesebben az igény arra, hogy minél többet beszéljek közönség előtt is saját történeteket és az önirónia eszközeivel operáljak és magamból is viccet csináljak.”

– nyilatkozta a műsorban.

A pandémia nem csak vitt, de hozott is szakmailag a színész életébe. Orosz György volt a mentora és mellette folyamatosan készült, hogy aztán jól fejest ugorjon a humor világába. Ezt viccesen úgy fogalmazták meg, hogy a magántanulója lett az elmúlt másfél évben.

„Nagyon sok gyakorlás van mögöttem, először csak 10-15 percre álltam a közönség elé különböző rendezvényeken, majd ez odáig fejlődött, hogy a múlt héten az RTL rögzítette a Showder Klub számára az első önálló estünket Orosz Gyurival, Rosszfiúk címmel. Úgy gondolom, hogy ez hatalmas dolog, hiszen Magyarországon az említett műsorban önálló estet tartani az a stand-up csúcsa”

említette az AC Newsnak Németh Kristóf. A színész elárulta azt is, hogy rohamos ütemben telik be a naptára, így nyári fellépésekből sem lesz hiány.

A Showder Klub vasárnap esténként látható az RTL II-n. Az egyelőre nem derült ki, hogy a Rosszfiúk mikor lesz adásban.

A Németh Kristófot mentoráló humoristáról, Orosz Györgyről épp a napokban írtunk annak kapcsán, hogy széttrollkodta a magyar médiát.

Még több médiás hír található a Media1-en!

Borítókép: Németh Kristóf és Orosz György a Showderklub felvételén. Fotó: RTL Klub Fókusz

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások