fbpx
online rádiózás, streaming

Hallgass rádiót online! (x)

Hol találod meg Magyarország legjobb rádiós csatornáit egy helyen? Ehhez mindösszesen annyi a dolgod, hogy megkeresed és rákattintasz az Online Rádió oldalára, majd kiválasztod, hogy éppen melyik országos vagy lokális adó aktuális adását szeretnéd hallgatni. Pár másodpercen belül automatikusan elindul a műsor.

A legtöbb magyar rádió elérhető már az interneten is. Szeretnél zenét hallgatni? Nincs más feladatod, csak válassz ki egy csatornát a jelenleg kb. 100 adó közül, és élvezd az online sugárzott rádióműsorokat!

Online elérhető rádióadók

A hagyományosan sugárzott rádiócsatornák az interneten is hallgathatóak, számos más műfajú rádióadóval együtt, ingyen. A választékban rengeteg műfajú rádióadót tettek online elérhetővé, legyen szó zenei csatornákról – mint a Petőfi, klasszikus, mulatós – vagy vallási, illetve egyéb népszerű tematikus csatornákról.

Szeretnénk a figyelmedbe ajánlani napjaink egyik legfontosabb és leghallgatottabb online sugárzás által is elérhető – tehát FM mellett interneten is hallgatható – rádiós csatornáját, a Rádió 1-et, ahol minden nap változó lejátszási listával várják a hallgatókat.

Hamarosan készítenek egy top 50-es listát az interneten elérhető rádiókról. Az újítások egyike az lesz az oldalon, hogy rákattintva azonnal látod, melyik csatornán éppen milyen zene vagy műsor szól.

Élj az oldal adta lehetőséggel és hallgasd, élvezd a rádiók aktuális programját, a legnagyobb zenei slágereket.

A weboldalon elérhető adókat bármilyen telekommunikációs eszközről hallgathatod, legyen az Androidos vagy iOS okostelefon, tablet vagy számítógép; a képernyőzáró funkcióval sem némul le a rádiócsatorna adása.

Elérhető populáris online rádiók

Úgy bizony! Az Online Rádió eltökélt szándéka, hogy megfeleljenek az idelátogató kedves hallgatók mindennapi elvárásainak.

Ha szeretnél elsőként értesülni a legújabb rádiócsatornákról, iratkozz fel az oldal értesítéseire, hogy friss híreket olvashass a műsorokkal kapcsolatos újdonságokról.

A böngészőprogramban megadott beállításokkal bármikor leiratkozhatsz az értesítésekről, ha úgy döntesz, hogy mégsem szeretnéd ezeket megkapni.

Online rádióhallgatás – de milyen áron?

Az online rádiók több stream linken (ún. internetes sugárzási cím) érhetőek el, ez nagyjából a klasszikus FM frekvenciákhoz hasonlóan működik, tehát 64 kbps-től kezdődően a 128 kbps-on, 160 és 192 kbps-on át egészen 320 kbps-ig érhetőek el a műsorok, adónként változóan. Egy rádióadó többféle csatornán is elérhető. A leggyakoribb sugárzási mód a 128 kbps, tehát másodpercenként 0,128 Mbps-nyi adatforgalmat használsz el hallgatás közben.

(X) Hirdetői tartalom, azt nem a Media1 készítette!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások