fbpx
Az ATV székháza Budapesten

Változásokat jelentett be az ATV

Újragondolták egyes kiemelt műsorok műsorvezetői beosztását.

Az ATV a lapunkhoz eljuttatott szerda délelőtti közleményében azt írja, hogy már májusban megkezdi felkészülését az őszi ellenzéki előválasztásra és a 2022-es országgyűlési választásokra, ennek jegyében pedig a csatorna vezetése változtat a műsorvezetői beosztáson, hogy az a nézők számára áttekinthetőbb, egyszerűbben követhető legyen. A műsorvezetők önálló műsorokat kapnak.

Május 3-tól az ATV Start két műsorvezetői párosa a híradósok, Holló Márta és Gajdos Tamás, valamint a már korábban is együtt dolgozó „duett”, Krug Emília és Kárász Róbert lesznek. Az Egyenes Beszéd című műsort hétfőtől heti váltásban két, az esti hírháttér műfajban jól ismert tévés, Szöllősi Györgyi és Rónai Egon vezeti.

A Csatt műsorvezetője Simon András lesz. Az ATV közleménye szerint „az elmúlt hónapokban a műsor legjobb számait produkáló” Civil a pályán műsorvezetője hosszútávon is Krug Emília lesz. A Nap Híre című műsort továbbra is Simon Andrással és Krug Emíliával láthatják a nézők.

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója a változások kapcsán így nyilatkozott:

„Az ATV csapata évek óta sikeres és elismert szakemberekből áll, ez kifejezetten igaz a műsorvezetőinkre. A tavaszi váltás kapcsán figyelembe vettük a képernyőseink személyiségét, szakmai előéletét és a nézői visszajelzéseket is. Természetesen a kollégákkal egyetértésben alakult ki, hogy mely műsorokat ki vezeti május 3-tól.  Biztosak vagyunk abban, hogy ezzel még professzionálisabb lesz a televízió működése az előttünk álló izgalmas évben”.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Az ATV székháza

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások