fbpx
Puzsér Róbert, az Önkényes Mérvadó műsorvezetője

Visszatér a Sznobjektív, Puzsér Róbert tévéműsora

Több év kihagyás után, az ATV-n lesz látható az egykoron a HírTV által sugárzott műsor.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Május 3-tól az ATV-n tér vissza a képernyőre a Sznobjektív. Puzsér Róbert minden adásban egy meghívott vendéggel beszélget egy általa adott tematika alapján felállított TOP10-es listáról – írja közleményében a csatorna, mely egy előzetest is küldött a műsorról.

A műsor saját magát „szókimondó igazság shownak” definiálja. Puzsér Róbert és a Sznobjektív készítői nem fogadják el azt a televíziós alapvetést, hogy a szórakoztatás és az informálás egymásnak feltétlenül ellentmondó közéleti funkciók. Szerintük ha a közérdekű tartalom egyben közérthető, képes szórakoztatóvá válni szélesebb tömegek számára is – az eredmény így nem bulvárhíradó-szerű infotainment, hanem a nézőt magával ragadó kulturális élmény lesz.

Puzsérék szókimondó műsorában bárkit érhet kritika és bírálat, beleértve  a csatorna műsorait, az ATV vezetőségét, valamint a műsorvezető személyét is.

„A valóságshow napjaink televíziózásának legnépszerűbb műfaja elsősorban annak köszönhetően, hogy soha nem az érvény, hanem mindig és csakis az élmény igényével lép fel. A Sznobjektív című igazságshow abban különbözik ettől, amiben az igazság a valóságtól: míg a valóságnak élménye, addig az igazságnak érvénye van. A Sznobjektív ennek megfelelően nem élményt, hanem érvényt kínál a tévénézőknek”

–- mondta el Puzsér Róbert.

A Sznobjektív egyaránt érint közéleti, kulturális és társadalmi ügyeket, a műsornak ugyanis nem tematikája, hanem szerkezete van: a tízes lista, melyhez Puzsér Róbert és kollégái a valóság 360 fokos spektrumából választanak témákat. Tíztől egyig haladva valamennyi témakör megfelelő mélységben kitárgyalható, a műsor szerkezete pedig gondoskodik arról, hogy a Sznobjektívről a néző ne egykönnyen kapcsoljon el.

A műsor hétfő esténként, 22:15-től lesz látható az ATV-n.

A Sznobjektív című műsor 2016-tól a HírTV-n volt látható, és 2018-ban szűnt meg, a HírTV kormánypárti tulajdonba kerülésekor. Puzsér a műsor megszűnésekor politikai leszámolást emlegetett.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Puzsér Róbert műsorvezető. Fotó: ATV / Media1.hu (archív)

Szóljon hozzá!