fbpx
A Joy Beauty Club szakértői.

Megújult formában, Joy Beauty Club néven folytatja a Joy.hu szépségrovata

Kibővített tartalom és szakértők fogadják az olvasókat.

Áprilistól megújult a Joy.hu szépségrovata, mely a megújult külső mellett kibővített tartalommal várja az olvasókat, Joy Beauty Club néven – olvasható a Marquard Media közleményében.

A Joy Beauty Club minden hónapban egy adott téma köré építi fel a tartalmát. Sminkelési tanácsok, sztárinterjúk, beauty-kihívások, élő (live) beszélgetések, terméktesztek színesítik az online magazin tartalmát. Mostantól naponta még több cikkel frissül a szépségrovat, a feliratkozók pedig tematikus hírleveleket kapnak.

A rovat szakértői gárdájában bőrgyógyászok, pszichológusok és kozmetikusok, valamint hazai termékek képviselői is helyet kapnak, az olvasók pedig a későbbiekben interakcióba léphetnek velük, kérdezhetnek, tanulhatnak tőlük. A megújult rovat tartalmi elemei a JOY közösségi média felületein és a legnagyobb videómegosztón is feltűnnek.

Alberti Petra főszerkesztő elmondta:

„Az induló JOY Beauty Club egy olyan továbbgondolt szépségrovat, ahol a beauty-rajongó barátnők közösségében ismerkedhetnek meg olvasóink a legmenőbb újdonságokkal, továbbá hetente friss és egyedi, informatív tartalmakkal látjuk el őket. Emellett hamarosan az ország legnívósabb szakértőitől kérdezhetnek és tanulhatnak a legújabb beauty-technikákról, összetevőkről és trendekről, valamint segítünk, hogyan ápolhatják külső-belső szépségüket, és növelhetik az önbizalmukat, hogy mind bátran kimondhassuk: szép vagyok, és úgy szeretem magam, ahogy vagyok.”

További hírek találhatók a Media1-en!

Kiemelt kép: A Joy Beauty Club szakértői.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások