fbpx
intimázs, tantrikus masszázs

Találkozás önmagaddal – a tantrikus masszázs gyógyító ereje (x)

Mindennapi életünk során folyamatos kihívásokkal találkozunk, melyeknek mindenki a saját tudása és képességei szerint igyekszik megfelelni. Míg a szakmai előmenetelünket befolyásoló tényezők nagy része tanulható, addig azt gondoljuk, hogy privát életünk alakulása nagyban függ velünk született lelki alkatunktól, mely egy életen át jellemez minket.

Csakhogy ahogy értelmi, úgy érzelmi képességeink is fejleszthetőek, elsősorban önmagunk megismerése által. Ennek egyik legfelszabadítóbb módja a tantra masszázs, melynek jótékony hatásai hosszú távon is segítségünkre lehetnek az életünk minden területén.

Fedezd fel a benned élő ragyogást

Azon szerencsések, akiknek volt alkalma megtapasztalni a tantra masszázs földöntúli élményét, egytől-egyig életre szóló ajándékként, önmaguk megismerésének fontos állomásaként tekintenek rá. Mind az egyéni, mind a páros masszázsokra az oldott légkör és a kellemes hangulat jellemző.

Az esetleges kezdeti bizonytalanság hamar elillan a gondosan megteremtett milliőnek, valamint annak a tiszteletnek és odaadásnak a hatására, ahogy a masszőr a testet érinti.

„Semmi sem kötelező, de mindent szabad, amit szeretnél” – ez a gondolat vezéreljen, ha úgy döntesz, belevágsz.

Tantrikus jóni és lingam masszázzsal a teljesség élményéért

Az egyéni alkalom során csak te és a masszőr van jelen, aki mindent elkövet annak érdekében, hogy elérd az önmagadra figyelés legmagasabb fokát. A lágy zene, a gyertyák vibráló fénye és a bódító illatok elengedhetetlen kellékei az élmény teljességének.

Bár a masszázs elsődleges célja nem maga az – energiavesztéssel járó – orgazmus, de megélni a boldogsággal való feltöltődés önfeledt erejét sokak számára legteljesebben így lehet. Amikor szétárad tested minden porcikájában a lélekkel is megélt gyógyító öröm, biztos lehetsz benne, hogy visszavonhatatlanul elindultál önmagad felfedezése felé.

Együtt vagy külön? Ti döntitek el!

Az egyik legfontosabb elsajátítandó tudás nem más, mint a bennünk élő isteni energia megfelelő módon való áramoltatása, a gyógyító energiák felfedezése és helyes alkalmazása. A tantra masszázs arra is lehetőséget ad, hogy partnereddel együtt juss a TUDÁS birtokába, így válva egymás tantrikus gyógyítójává.

A pároknak szánt masszázs ugyan nem kimondottan az oktatásról, sokkal inkább magáról az élményről szól. Egy ilyen alkalmon azonban mégis lehetőség van ellesni azokat a mozdulatokat, melyek segítségével később az otthoni intim kapcsolódás is új dimenziókat lesz képes megnyitni.

Annak, aki úgy érzi, partnerével együtt szeretné átélni a teljes ellazulást, lehetősége van páros masszázsra is, mely ugyanabban az időben, de akár külön helyiségben is kérhető. Egyedül vagy partnerrel, együtt vagy külön, egy dolog biztos: “az ember valódi boldogságát nem a fizikai kielégülés okozza, hanem az, ahogy férfi és nő istenné válik azáltal, ahogyan a másikat is istenné emeli”.

(x)

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások