fbpx
Project Agora Magic Story

Story Formátum a Nyílt Weben, a Project Agora újdonsága (x)

A Project Agora, a régió egyik vezető médiatechnológia vállalata új formátummal rukkolt elő, melynek neve „Magic Story” és segítségével a közösségi médiából ismerős story formátum elérhető lesz a nyílt weben, prémium lokális weboldalakon, brand safety környezetben.

Az interaktív hirdetésen használhatunk videókat, képeket, gif-et és akár megvásárolható termékekről is adhatunk egy koppintásra információt. Az olvasó mélyebb ismereteket szerez a termékről, bevonódik a márkaüzenettel, így könnyen megtaláljuk a releváns fogyasztókat. A hirdetők használhatják már meglévő story kreatívjukat is, akár teljes képernyős, vizuális narratívákkal, magukkal ragadó animációkkal és koppintható interakciókkal, amelyek mindegyike kifejezetten a mobilos megjelenésre lett tervezve. A Magic Story a Project Agora helyi, prémium weboldalpartnerein jelenik meg.

A Magic Story a vásárlási élményt fokozza azzal, hogy a fogyasztók számára lerövidíti a vásárláshoz vezető utat. Az OpenX egyik felmérése szerint a fogyasztók 63 százaléka hajlamos inkább a nyílt web hiteles oldalain megjelenő hirdetéseken keresztül vásárolni, mint a közösségi média platformjain, ami különleges lehetőséget nyújt a hirdetőknek és a márkatulajdonosoknak a termékeik promózásához.

Bíró Hajnalka, a Project Agora magyarországi értékesítési vezetője így nyilatkozott az indulásról:

„A márkatulajdonosok és a fogyasztók egyaránt beleszerettek a Story formátumba, ráadásul jó okkal, hiszen az megfelel minden elvárásnak, azaz direkt, kreatív és interaktív. A felmérésünkből tudjuk, hogy a fogyasztók figyelmének és bizalmának 70 százaléka a nyílt weben lévő weboldalakra irányul a közösségi médiával ellentétben. A Magic Story a közösségi média történeteit állítja a fogyasztó figyelmének középpontjába a helyi weboldalak tartalmában megjelenítve, lebilincselő hatást keltve és konverziókat hozva.”

A Magic Story a Project Agora Közép- és Kelet-Európában, a Közel-Keleten és Afrikában elérhető formátumainak legújabb tagja. Bővebb tájékoztatásért lépj velünk kapcsolatba.

A Project Agoráról

A Project Agora egy márkateljesítmény fókuszú médiapartner, programmatic, videó és natív hirdetési hálózat, egy eredményes alternatíva a helyi hirdetők és médiatulajdonosok növekedési céljaihoz.

A Project Agora olyan technológiát épít, amelynek révén a weboldalak maximalizálhatják látogatóik értékét. A hirdetők számára a Project Agora az üzleti eredményeket mérhető módon, garantált eredményekkel szállítja kivételesen kreatív és lebilincselő megoldásaival.

(x) Hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások