fbpx
podcast

Podcast sorozatot indított a Next9 Communications

„What's next” néven indított podcast-sorozatot a tartalomügynökség.

Az új podcastban Mihálovits András a sajtó munkatársaival és kommunikációs szakemberekkel beszélget a média, a pr, a digitalizáció és a tartalomgyártás jövőjét meghatározó kérdésekről.

Az első adásban Bódis András, a Válasz Online kiadójának vezetője, Hammer Ferenc médiakutató, valamint Nagy Iván, a hvg.hu felelős szerkesztője többek között arra keresték a választ, hogy létezhet-e ma Magyarországon gazdaságilag független médiavállalkozás, mennyire adaptálhatóak a külföldi előfizetési/támogatási megoldások és mi kell inkább a függetlenséghez: előfizetők vagy céges hirdetők? Mennyire kitartók az olvasók: Impulzusból támogatnak vagy online is újjáéledhet a régi újság-előfizetési modell? Mi számít egy előfizetéses felületnél „hír-rablásnak” és hogy lehet megakadályozni azt? Mennyire lehet hosszú távú a jelenlegi modell, avagy olvasnak-e a fiatalok hagyományos online sajtótermékeket és miért hajlandóak fizetni is?

Az első évad további részeiben Kert Attila, az Euronews igazgatója, Szirmay Dávid a Blikk főszerkesztő-helyettese és Polyák Gábor médiaelemző beszélget majd fake newsról és a social media szerepéről a hírfogyasztásunkban, szó lesz továbbá a hazai lifestyle média átalakulásáról, Szinai Ádám a CIB Bank és Szabó Ibolya a Dreher Sörgyárak kommunikációs vezetői, valamint Pál Zsombor a Kreatív főszerkesztője pedig arról beszélgetnek, hogy Magyarországon mennyire érezhető és miként kezelhető a globálisan is tapasztalható bizalmi válság.

„A Next9 olyan tartalomügynökség, ahol kommunikációs szakemberek, újságírók, és kreatív művészek együtt dolgoznak ki és valósítanak meg kommunikációs stratégiákat és kampányokat. Rengeteg, a szakmával kapcsolatos kérdés foglalkoztat minket, amelyekről sokat beszélgetünk házon belül és kívül is – innen jött az ötlet, hogy olyan témák ezek, amik podcast formában másoknak is érdekesek lehetnek” – mondta Győri Kriszta, a Next9 társalapítója. Hozzátette: „a sorozatban a magyar médiavilág meghatározó szereplői, valamint nagyvállalatok kommunikációs szakemberei beszélgetnek majd”.

A What’s next podcastsorozat első évadának kéthetente jelentkező beszélgetései elérhetőek lesznek a Next9.hu mellett több jelentős streamszolgáltatón is, mint például a Spotify és a SoundCloud.

Borító: Stock / Depositphotos

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások