fbpx
bőrápolás, arckezelés

Binella Medical Beauty – természetes hatóanyagokkal a fiatalos szépségért (x)

Bőrünk a legnagyobb kiterjedésű szervünk. Nemcsak a külalakunk megítélésében játszik szerepet, de fontos védelmi feladatokat is ellát. Éppen ezért fontos, hogy körültekintően gondoskodjunk róla.

De honnan tudhatjuk, hogy számunkra melyik a megfelelő kezelés, hisz minden bőrtípus más és más? Cikkünkben most erre kerestük a választ.

Személyre szabott bőrápolás

Minden bőrtípus egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, ezért a tápanyagszükséglete is különböző. Bőrünk egészségének és fiatalosságának megtartása érdekében a Binella Medical Beauty forradalmasította a bőrápolást. Olyan kezelést fejlesztett ki, amely teljesen egyedi és különleges a maga nemében.

A Cell IQ Orthomolecular Essences Lab az ortomolekuláris, vagyis a testben jelen lévő természetes anyagokat felhasználó gyógyászat, a táplálkozástudomány és a holisztikus szemléletű kozmetika ötvözete.

A kifejlesztett eljárás lényege, hogy a vitaminokat, az ásványi anyagokat, nyomelemeket és a hidratáló összetevőket együttesen, nagy dózisban alkalmazzák. A bőr sejtjei ezáltal megújulnak és képesek ellátni eredeti funkciójukat.

Bőrfiatalítás tű nélkül

A kezelés egy professzionális bőrelemzéssel indul. Ezután következik az egyénre szabottan összeállított „esszenciakoktél”, amely célirányosan tölti fel a bőr tápanyagkészletét.

A hatékony bőrfiatalítás és bőrmegújítás során fontos, hogy a természetes vonalakat megőrizzük. Mivel a folyamat során alkalmazott összetevők a bőr természetes alkotóelemei, mellékhatások nélkül, sejtszinten regenerálják a bőrhibákat és megerősítik a kötőszövetet.

bőrfiatalítás

A problémás bőrkép – megereszkedett, tónusát vesztett, fakó bőr, ekcéma, pigmentfoltok, akné, bőrpír, érzékeny, allergiára hajlamos arcbőr – láthatóan és érezhetően javul, felfrissül.

Luxus bőrtáplálás természetes hatóanyagokkal

  • Mineral Complex: Ásványi anyagokból álló anyagcserefokozó szérum.
  • C-vitamin: Segíti a bőr kollagéntermelődését, csökkenti a gyulladást, gyorsítja a regenerálódást.
  • Pure Collagen: Tartós, tű nélkül alkalmazható töltőanyag.
  • Hyaluronsav: Segíti a szövetek rugalmasságának megtartását.
  • Caviar: Luxus minőségű energetizáló anyag.
  • Immun Compact: Teljes körű védelmet nyújt és erősíti az immunrendszert.
  • Capillar Protect: Megerősíti az érfalakat.
  • De-Pigment Complex: Egyedülálló hatású szérum, amely világosítja a bőrhibákat.

A 100 százalékban tiszta, természetes hatóanyagokból álló orvos-esztétikai kezelést a Rofé Naturale Egészségközpont munkatársai mindenkinek egyénileg, az igényei és a bőrtípusa szerint állítják össze. A személyes konzultáció után akár otthonában is, kényelemben adhatja át magát a megújulásnak.

(x)

Borító: Unsplash
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások