fbpx
A szerelem csapdájában című sorozat két főszereplője

Két új török sorozat indul az Izaura TV-n

Mindkét sorozat, A szerelem csapdájában és a Tiltott gyümölcs már ettől a héttől képernyőn lesz.

A hazánkban eddig bemutatott török sorozatok felét a TV2 Média Csoport csatornáin láthatta a közönség. A legtöbb, szám szerint 15 széria a TV2-n került képernyőre az elmúlt években. A médiavállalat nem csak a főadón sugározza a premier török tartalmakat: idén év elején debütált a SuperTV2-n a nagy sikerű dél-koreai orvosos dráma, a Good Doctor török adaptációja, A csodadoktor (melynek amerikai változatát, a Doktor Murphy-t az RTL Klub mutatta be), az Izaura TV-n pedig folyamatosan futnak az újabb török sorozatok. Március második hetében, azaz ezen a héten érkezik két újabb széria.

A Tiltott gyümölcs című sorozat főszereplői
A Tiltott gyümölcs című sorozat főszereplői. Fotó: bilalözcan.com

Március 10-én, szerdán 21 órakor debütál az Izaura TV-n a Tiltott gyümölcs (Yasak Elma). A török FOX-on bemutatott dráma főszerepében egy testvérpár látható. Yildiz és Zeynep két fiatal lány, akik anyagi gondokkal küzdenek, ám egyik nap gyökeresen megváltozik az életük. Ugyanis feltűnik egy rendkívül befolyásos, felsőosztálybeli török nő, Ender Argun, aki azért, hogy keresztbe tegyen a férjének, felveszi a család alkalmazottjának a csinos és ambiciózus Yildizt, aki bármire képes lenne azért, hogy végre kitörjön a szegénységből. A 2018-ban indult sorozat jelenleg is látható Törökországban a negyedik évadával.

A másik e heti premier az Izaurán A szerelem csapdájában (Afili Ask) címmel indul. A sorozat március 11-én, csütörtökön 20 órakor indul a csatornán egy másik török széria, Az idő sodrásában váltásaként. A szerelem csapdájában 2019-ben, Törökországban került képernyőre először, de mindössze egy évadot élt meg. A történet főszereplője Ayse, egy fiatal és gyönyörű lány, akit két testvére, Riza és Erkut mindentől óv, de szeretnék, ha a lány végre férjet találna magának. A másik központi figura Kerem, egy jómódú család sarja, aki boldogan és felelőtlenül éli az agglegények életét, semmit sem nem törődve a família vállalkozásával.

Borító: A szerelem csapdájában című sorozat két főszereplője. Fotó: TV2 Sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások