fbpx
Marie Claire

Megújul a Marie Claire

Felfrissített arculattal és új rovatokkal jelenik meg a magazin szerdától, mely új vezető szerkesztőt kapott.

Szerdán jelenik meg az idei év első Marie Claire magazinja, amely már Tiefenthaler Eszter vezetésével készült.

Az új lapszámban Isabelle Huppert francia színésznővel és Silvia Calderonival, a Gucci olasz modelljével is  olvasható lesz egy-egy interjú, és Háy János sorozatának első novelláját is közlik.

„Print magazint, ahogy készíteni, úgy olvasni is egyre inkább kiváltság. Mire exkluzív interjúink, hazai és külföldi riportjaink, divat- és szépség-összeállításaink végleges formát öltenek, addigra rengeteg tervezésen és szervezésen van túl a szerkesztői csapat. Így van ez már közel 14 éve, idén viszont úgy éreztük, eljött az ideje, hogy frissítsünk a megjelenésen, és új rovatokat is indítsunk” – mondta Tiefenthaler Eszter, a magazin vezető szerkesztője.

„Nekem, aki közel 13 éve vagyok a magazin munkatársa, a Marie Claire ezentúl is azokat az értékeket képviseli, amelyek számomra is alapvetőek: legyünk kíváncsiak a világra, álljunk ki a sokszínűség fontossága mellett, a témákat bátran közelítsük meg és körültekintően dolgozzuk fel.”

A Kritikusok kedvenceiben a kulturális élet meghatározó női véleményformálóit mutatják be, akik egyúttal fontos műveket is ajánlanak az olvasóknak. A Női tárcában pénzügyi tippeket kínál, a sorozat első részében egy esküvő elengedhetetlen és lefaragható költségeit veszi számba. A Menekülőút 21 olyan hazai úti célokat mutat be, amelyek feltétlenül megérnek egy rövid kiruccanást, és ahol akár fél nap alatt is rengeteg élménnyel gazdagodhatunk.

Háy János három novellát is írt a Marie Claire felkérésére: most az első jelenik meg Nyolc betű címmel. Az íróval készült nagyinterjúból kiderülnek a gondolatai az alkotásról, a hosszú párkapcsolatokról és a veszteségről is.

Isabelle Huppert francia színésznővel és Silvia Calderonival, a Gucci olasz modelljével Zoomon keresztül interjúzott a lap.

A Szupernők című fotóriportban, amelyet Szombat Éva készített, olyan magyar nőket mutatnak be, akik kreativitásukkal, bátorságukkal másokat is motiválnak. Az ilyenkor aktuális divat- és szépségtrendeket egy 20 oldalas Beauty Extra melléklet is található a magazinban, amelyben a bőrápolás áll a középpontban – tudatta a lap kiadója, a Central Médiacsoport.

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások