fbpx
Lidl Magyarország online főzőiskola Széll Tamás Michelin-csillagos séffel

Ingyenes online főzőiskolát indít a Lidl

A tanfolyamra feliratkozók Széll Tamás Michelin-csillagos séftől új recepteket és különleges technikákat sajátíthatnak el. A kurzus célja, hogy sikerélményt, önbizalmat adjon az otthoni főzéshez, mindezt könnyed, szórakoztató formában.

A  Lidl Magyarország YouTube-csatornáján futó tanfolyam több modulból áll, melyek különböző alapanyagok köré csoportosulnak. Minden egyes modul három egymásra épülő videóból tevődik össze, úgy, hogy az alapvető technológiától kezdve a komplexebb receptekig haladva dolgozza fel az egyes témákat.

Az első videó kifejezetten technológia alapú, a másodikban szintén a technológián van a hangsúly, de már főzési tippek is vannak, a harmadikban pedig az előző két videóban megtanultak egy komplett étel elkészítése során hasznosulnak.

Az online főzőtanfolyam előnye, hogy a videók segítségével könnyedén, saját tempóban és időbeosztásban lehet megtanulni főzni akár a nulláról, minden előzetes tudás nélkül, illetve a videók bármikor visszanézhetők, és a receptek is elérhetők.

Az áruházláncnak 2014 óta kiemelt témája az otthoni főzés. Összesen hat illusztrált szakácskönyvet és több száz online elérhető receptet és videót tett közzé a konyhaművészeti titkok és új ízek kapcsán.

Borító: Széll Tamás Michelin-csillagos séf a Lidl Magyarország online főzőiskolában
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

/** * andre clever */