fbpx
FilmBox+

Elindult a FilmBox+ streaming-szolgáltatás

A FilmBox+ az SPI International korábbi alkalmazása, a FilmBox Live továbbfejlesztése.

A FilmBox+ szolgáltatás tartalmai között elérhetők hollywoodi sikerfilmek, független filmek és tematikus műsorok is. Emellett a hagyományos tévézés is lehetséges a szolgáltatás révén, mivel a nap huszonnégy órájában élőben és megszakítás nélkül sugárzott csatornák kínálata is elérhető.

A FilmBox+ felületén a nézők jelenleg több ezer népszerű VoD tartalomhoz és tizenkettő élő csatornához férhetnek hozzá, internethez csatlakozó eszközön keresztül bárhol, bármikor.

FilmBox+ szolgáltatás
FilmBox+ szolgáltatás. Fotó: SPI International

A FilmBox+ a Smart Collection Channels funkciót is bevezeti, vagyis olyan csatornákat is kínál a felhasználóknak, amelyeket a FilmBox szerkesztői válogatnak össze valamilyen különleges alakalomból. Ennek a szolgáltatásnak a megjelenése az év egy későbbi időpontjában várható.

A felhasználók a szolgáltatást elérhetik a filmbox.com oldalon, vagy a FilmBox+ applikáció használatával bármilyen internethez csatlakozó eszközzel, legyen az akár okostelefon, tablet, okostévé vagy egyes kábelszolgóltátó platformjai.

„Örömmel jelentjük be új szolgáltatásunk, a FilmBox+ bevezetését, amely a FilmBox Live-ot váltja fel a mai naptól. A FilmBox+ kiválóan illeszkedik a kábelszolgáltatók és partnereink platformjaihoz, olyan gördülékeny és teljes szórakoztatási élményt kínálva, ahol a felhasználó áll a középpontban”

– közölte Berk Uziyel, az SPI International ügyvezető igazgatója.

További hírek olvashatók a Media1.hu-n!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások