fbpx
Hont András

Távozik Hont András a HVG-től

A rovatvezető március végéig marad a lapnál.

Közös megállapodással március 31-én távozik a HVG-től Hont András rovatvezető. A publicista közel tíz évig volt a kiadó munkatársa, az utóbbi hat évben pedig a HVG és a hvg.hu, majd a HVG360 integrált vélemény rovatát irányította.

Hont András március végéig szervezi és szerkeszti a rovatát, és a hivatalos tájékoztatás szerint a jövőben vendégszerzőként publikál majd a lapnál.

A kiadó és a szerkesztőség minderről egy hírben számolt be. Megköszönték munkatársuknak az eddigi munkáját, és sok sikert kívántak neki a továbbiakhoz. Az újságíró nyilvános Facebook-bejegyzésben tájékoztatta olvasóit.

Ebben azt írta:

„Egyszer minden fejezet véget ér. Az én életemben is, a hvg történetében is. Ahogy az előbb megosztott közleményéből kiderül: közel tíz év elteltével nemsokára távozom a laptól. Az ezt követőeket szeretném a lehető legszikárabbra fogni: nincs nagy titok a háttérben, sem egetrázó konfliktus, sőt többen, elsősorban a két főnököm az utolsó utáni pillanatig próbáltak lebeszélni az elhatározásomról. Ám mint tudjuk, nem tartozik a legreményteljesebb vállalkozások közé engem bármiről is lebeszélni.
Felsorolásba nem fogok kezdeni ezúttal, túl sokak nevét kéne említenem, kihagyni pedig senkit nem szeretnék. Itt most csak négy embernek, közvetlen főnökeimnek, Gavra Gábornak, Neizer Anitának, Jakus Ibolyának és Nagy Iván Zsoltnak mondanék köszönetet, nekik lehetett a legnehezebb.
A jólértesültek információin, hogy tutibiztos hova megyek, mit fogok csinálni, már előre szórakozom. Ne felejtsék el velem is közölni, mert én egyelőre ezen még nem gondolkodtam. Maradok mindenki őszinte híve, kelt, mint fent, és kösz a halakat.”

További hírek találhatók a Media1.hu-n!

Borító: Hont András, a HVG rovatvezetője azt ATV Egyenes Beszéd című műsorában
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások