fbpx
Bazsó Gábor Karotta, a Totalcar.hu volt ügyvezetője

Már nem Bazsó Gábor Karotta a Totalcar.hu ügyvezetője, de marad a népszerű autós magazin munkatársa

A volt ügyvezető azt nyilatkozta, maga szorgalmazta a változást, és más pozícióban, de marad a magazinnál. A tulajdonos Indamedia bejelentette, ki veszi át az ügyvezetői feladatokat Karottától.

Perkó Rudolf, a vállalat eddigi lapigazgatója lett januártól a Totalcar.hu Kft. új ügyvezetője, kinevezését az Indamedia Zrt. kedden jelentette be.

Perkó Rudolf, a Totalcar.hu ügyvezetője
Perkó Rudolf, a Totalcar.hu ügyvezetője
fotó: Kárász Péter

A korábbi ügyvezető, Bazsó Gábor Karotta a tájékoztatás szerint a magazinnál a kreatív tartalomgyártás területén támogatja az autós kiadványt a jövőben.

Bazsó Gábor Karotta már korábban is jelezte a Totalcar.hu tulajdonosainak, hogy az ügyvezetői feladatok helyett inkább a kreatív tartalmak előállítására szeretne fókuszálni, ezért is került tavaly újra a Totalcarhoz Perkó Rudolf, azzal a céllal, hogy később ő lehet az ügyvezető is.

„Amióta 20 éve először kineveztek a TC ügyvezetőjének, azóta várom ezt a pillanatot. Két évtizede angolspárgázom szétszakadó inakkal a majomkodás és a menedzserkedés között, és bódító lehetőség, hogy idén először összezárhatom a lábaim. Nagyon szeretek Rudival dolgozni, és nagyon örülök, hogy ő irányítja tovább a lapot, amiben végre nyugodtan csinálhatom azt, amit szeretnék”

– foglalta össze Karotta, a leköszönő ügyvezető a változások hátterét.

Perkó Rudolfot Ziegler Gábor, az Indamedia Zrt. vezérigazgatója és társtulajdonosa kérte fel az ügyvezetői feladatkörre. A közlemény szerint Perkó Rudolf már tavaly úgy lett lapigazgató a lapnál, hogy idővel ő tölti majd be az ügyvezetői posztot.

„Kifejezetten azzal a céllal szerződtettük vissza Rudolfot, hogy átvegye majd a kiadvány vezetését. Örülök, hogy vállalta a felkérést, és biztos vagyok benne, hogy miután lapigazgatóként bizonyított, cégvezetőként is jó eredményeket várhatunk tőle. Bazsó Gábor Karotta munkájára és kimeríthetetlen kreatív eredményeire a jövőben is számítunk, a korábbi, közös terveinknek megfelelően ő a tartalomgyártás területén támogatja tovább a Totalcart”

– mondta el Ziegler Gábor.

Egy másik friss indamediás változás, amiről a Media1 adott hírt elsőként, hogy Gedei Norbert, a Blikk főszerkesztő-helyettese (korábbi főszerkesztője) az Indamediához tartozó Index.hu-nál lesz főszerkesztő-helyettes.

A Totalcarnál tavaly egy másik jelentős változás is történt, amikor a 444-hez távozott Winkler Róbert, a lap egyik legismertebb munkatára.

További hírek találhatók a Media1.hu-n.

Borító: Bazsó Gábor Karotta
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások