fbpx
A megszűnő Muscle&Fitness magazin utolsó lapszáma

Újabb lapbezárás, megszűnik a Muscle&Fitness

A megszűnő magazin kiadója Arnold Schwarzenegger testépítő-legenda fotójával vett búcsút munkatársaitól, a lapterjesztőtől és a nyomdától, de azt ígérik, a weblapjukon továbbviszik a lap szellemiségét.

Búcsúzunk Arnoddal – ezzel a címmel jelent meg egy írás a Muscle&Fitness sportmagazin utolsó, 2020 decemberi lapszáma. Gedei Szilvia, a magazin vezető szerkesztőjének írását végigolvasva kiderül, hogy nem pusztán a sport világában is nehéz 2020-as év búcsúztatásáról van szó, hanem egyenesen a lap megszűnéséről.

„Búcsúzunk a nyomdától, a lapterjesztőtől, és megannyi munkatársunktól, de semmiféleképpen sem a kedves olvasóinktól! Továbbra is jelen leszünk értékes tartalmainkkal weblapunkon és a közösségi média oldalunkon, valamint hamarosan online is olvashatóak lesznek a régi magazinok. Köszönjük olvasóinknak a sok-sok éven át tartó, megtisztelő figyelmet, hogy támogattak, velünk voltak, és folyamatosan olvastak minket” – áll a lapban.

A Muscle&Fitness című lapot egyébként a Weider Médiacsoporthoz tartozó Fit Fire Kft. adta ki. A 2009 óta működő, a főszerkesztő, Váry Gábor 100 százalékos tulajdonában lévő vállalat az Opten céginformációs szolgáltatás adatai alapján 2019-ben 58,6 millió forintos árbevétel mellett 182 ezer forint adózott eredménnyel zárt, vagyis éppenhogy nyereséget tudott felmutatni.

További hírek találhatók a Media1.hu-n! Kövesse híreinket a Twitteren, Facebookon, hírlevéllel és RSS segítségével!

Borító: A megszűnő Muscle&Fitness magazin utolsó lapszáma
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások