fbpx
Tiktok applikáció egy mobiltelefonon

Elindult a TikTok-hirdetés Magyarországon

A TikTok több mint 700 millió felhasználójával a világ egyik legnagyobb és leggyorsabban fejlődő platformja, Magyarországon is egyre növekvő felhasználószámmal, ezért lehet érdekes a hirdetők számára a megjelenési lehetőség.

A Growww Digital lett az egyik első hazai ügynökség, melyen keresztül Magyarországon, valamint a kelet- és közép-európai régió további országaiban hirdetéseket lehet hirdetni a TikTok felületén – tudatta Mezei Alexandra, a TikTok hazai partnere, a Growww Digital közösségimédia- és márkakommunikációs vezetője.

Mezei Alexandra, a Growww Digital szakértője, a vállalat közösségi médiáért márkakommunikációért felelős vezetője
Mezei Alexandra, a Growww Digital szakértője, a vállalat közösségi médiáért márkakommunikációért felelős vezetője. Fotó: Media1-archív

A TikTok hosszú ideje uralja a mobiltelefon applikáció letöltési listákat. Népszerűsége robbanásszerűen nő a felhasználók körében. Felhasználói a fiatalok közül kerülnek ki. A platform a 25–35 év közötti korcsoportban terjed a legjobban, ők teszik ki az új felhasználók zömét.  A TikTok hirdetési főleg országos márkaépítési célok támogatására alkalmasak, mivel földrajzilag még nem lehet precízen célozni.

A Growww Digital mostanáig Facebook, Instagram, YouTube és LinkedIn megjelenésekkel segítette a márkákat, ez egészült ki a TikTok-os hirdetései lehetőségekkel.

A TikTok októberben kezdte el bevezetni a márkák számára a hirdetési lehetőséget. Közép- és Kelet-Európában Lengyelország, Csehország és Románia mellett csak Magyarországon érhető el a vállalkozásoknak – mondta el Magda Wynne, a TikTok közép- és kelet-európai vezetője.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások