fbpx
Az RTL Klub Álarcos énekes című műsorának nyomozói és a műsorvezető

Istenes Bence elmondta, miért került ki Dancsó Péter az Álarcos énekesből

Az RTL Klub nagyszabású álarcos showműsorának műsorvezetője szerint az ismert YouTube-celeb nem volt jó ebben a tévés szerepben.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Istenes Bence az Álarcos énekes kapcsán a SorozatWikin megjelent interjúban beszélt erről. A showműsor vezetője azt mondta, az ismert YouTube-videós, Dancsó Péter (a VideoMánia internetes csatorna alapítója) számára is csupán egy kirándulás volt a „nyomozói” szereplése az RTL-en, nem ez az ő igazi terepe.

„Attól, hogy valaki elképesztő sikereket ér el a YouTube-on, egyáltalán nem garancia, hogy jó lesz a tévében is. Fordítva ugyanezt gondolom. Több olyan példát is láttunk, hogy valaki remekül működik a tévében, de egy online formátumban egyszerűen nem működött. Ebben semmi szégyenli való nincsen. Bármennyire furcsa, de ez két teljesen különböző szakma. Dancsó kitalált egy nagyon jó formátumot, amit rengetegen szeretnek, sőt neki van a második legnagyobb rajongó tábora. Ehhez hatalmas tehetség kell. Az Álarcos énekes viszont egy tévés showműsor, ahol spontán viccesnek kell lenni, ez pedig kevésbé fekszik neki”

– mondta Istenes a honlapnak Dancsó Péterről.

Az RTL Klub Álarcos énekes című műsorának nyomozói, Gáspár Laci (balra), Csobot Adél, Dancsó Péter, Sebestyén Balázs
Az RTL Klub Álarcos énekes című műsorának 1. évados nyomozói, Gáspár Laci (balra), Csobot Adél, Dancsó Péter, Sebestyén Balázs. Fotó: RTL Magyarország

 

Istenes Bence azt is elmondta, ő maga először gondolkodott, elvállalja-e az Álarcos énekes műsorvezetését, mivel ismerte a német RTL-ről a produkció ottani változatát, és azt nem tartotta olyan jónak, hiába annyira nagy siker ott is, de mivel ott élőben adják, lassabb és teljesen más a hangulata. Istenes végül azért vállalta el a feladatot Magyarországon, mert a formátum maga nagyon tetszett neki, és a magyar kreatív szakembereknek nem a német verziót kellett alapul venniük, emellett azt látta, hogy a világon ez egy akkora újdonság, hogy minden országban elkészítik és jó lehet a hazaiban benne lenni. Végül Herman Péter, az RTL Magyarország drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója azzal hozta meg Istenes Bence kedvét, hogy a műsorvezetőnek itt nagyon jelentős szerepe van, tehát nem csak áll a színpadon, hanem részese lehet a történetnek és lehet humorizálni is. Istenes Bence szerint a magyar Álarcos énekes legnagyobb erőssége pedig pont ez, hogy nagyon jól működik a kémia a négy nyomozó és a műsorvezető között.

A Robot, Istenes Bence műsorvezető és a Nyuszi az Álarcos énekes egy korábbi adásában
A Robot, Istenes Bence műsorvezető és a Nyuszi az Álarcos énekes egy korábbi adásában Fotó: RTL sajtószoba

Azt is mondta, párjával, Csobot Adéllal jól együtt tudnak dolgozni a műsorban, a nézők is szeretik, hogy ők ott csipkelődnek egymással időnként.

 

Borító: Az Álarcos énekes 1. évadának nyomozói és a műsorvezető, Istenes Bence. Dancsó Péter a műsorvezető mellett közvetlenül balra. Fotó: Media1-archív
Szóljon hozzá!