fbpx
A Győzike show még 2005-ben forgatott részeinek egyik jelenetéből

Nem lesz Győzike show, ahogyan ezt Gáspár Győző állította

Gáspár Győző egy októberi internetes videóban beszélt arról, hogy hamarosan új részekkel jelentkezik a Győzike show, de ezt most megcáfolta az RTL Magyarország.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Még októberben Gáspár Győző egy interjúban azt állította a Partizán című internetes műsor vendégeként, hogy lesz új Győzike show. A Gulyás Mártonnak adott interjúban Gáspár Győző kijelentette, hogy 2021 februárjában fogja befejezni a ValóVilágot, és már a reality előtt elkezdik forgatni az új Győzike showt.

A témáról megkérdezte a SorozatWiki az RTL Magyarországot, így derült ki, hogy nem született döntés arról, hogy folytatódna a show.

Márpedig mivel a Győzike show név a médiavállalaté, ezért más nem készítheti el az új Győzike showt. Az RTL marketing és kommunikációs osztályáról most azt írták:

„Gáspár Győzőn kívül senki sem állította, hogy lesz Győzike show. Ha terveznénk a reality folytatásával, akkor ezzel a címmel valóban az RTL Magyarország készíthetné a műsort, de egyelőre nincs tervben a forgatása.”

Nagyon hasonló eset egyébként már történt 2016-ban is. Akkor egy bulvárlap kereste meg Gáspár Győzőt azzal, hogy úgy tudják, folytatódik a Győzike show, ezt az információt pedig megerősítette és arról nyilatkozott, hogy 40 millió forintot fog vele keresni. Nem sokkal később azonban kiderült, hogy a műsorvezető nem mondott igazat. A négy évvel ezelőtti esetben is az RTL Magyarország cáfolta meg azután a celeb szavait, szintén a SorozatWikin.

Arról, hogy októberben miket mondott Gáspár Győző még Gulyás Mártonnak a Partizánban, itt írtunk bővebben.

További hírek olvashatók Media1.hu-n!

Borító: a Győzike című reality egy 2005-ös jelenete. Fotó: RTL sajtószoba
Szóljon hozzá!