fbpx
Boros Lajos rádiós műsorvezető a DTR Goldhoz igazol

Boros Lajos visszatér a rádiózáshoz

A „Lalikirályként” is emlegetett rádiós műsorvezető a DTR Goldban tér vissza, és minden nap hallható lesz.

December 7-től újra minden hétköznap hallható lesz Boros Lajos, ezt a DTR Gold internetes rádió jelentette be csütörtökön, nem sokkal ezelőtt.

Boros Lajos tőle eddig teljesen szokatlan szerepkörben tér vissza a rádiózáshoz.

Az egykori Bumeráng egyik fele ezúttal nem Lalilkirályként vicceskedik, hanem hatalmas lexikális tudását villantja meg, amikor Beat detektívként naponta zenei titkok nyomába ered. Minden hétköznap 10-11 óra között egy klasszikus előadóhoz köthető történetet mutat majd be, majd ezel kapcsolatban feltesz egy kérdést is, amelyre a DTR hallgatói szavazhatnak a rádió közösségi felületein. Délután pedig a helyes választ is elmondja.

„Régóta gondolkodtam azon, hogy valamin jó lenne újra gondolkodni. Amikor már épp nagyon ki akartam valamit találni, megcsörrent a telefonom a felkéréssel. Ez egyfajta telepátia” – mesélte Boros Lajos.

A Duna-Tisza Rádió (DTR) idén nyáron indult. A DTR csatornái a magyar rádiózás történetében először felvállaltan azokat a zenéket játssza, amelyeket elsősorban a vidéki hallgatók kedvelnek. Tartalmilag szintén a magyar vidék csodáit mutatja be, valamint olyan embereket, akik büszkék vidéki gyökereikre. Zeneileg két csatorna közül választhat a hallgató azonos szövegtartalom mellett: a DTR a jelen, a DTR Gold az aranykor kedvenceire fókuszál.

„Már az indulás után néhány nappal felkerestem Lajost, mert szerettem volna egy zenetörténeti játékot indítani a Goldban játszott évtizedek a 60- 70- 80-as évek előadóiból. Neki a fejében van az ehhez szükséges tudásanyag és nem fél megmutatni azt. Emellett az eddigi játék sémákból kilépve a Beat detektív nyomozása egészen egyedi lesz, bekapcsolva természetesen a hallgatókat is”

– mondta Kalácska Gábor, a rádió egyik alapítója.

A rádió hallgatói a közösségi médiában is nyomon követhetik majd az eseményeket, szavazataikat, nyomozati tippjeiket a Duna-Tisza Rádió Facebook és Instagram oldalán is leadhatják.

A műsor itt hallható: https://dunatiszaradio.hu/gold.mp3

További médiával kapcsolatos hírek találhatók a Media1-en! RSS-csatornánk itt érhető el. Napi hírlevelünkre is feliratkozhat és követhet bennünket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások