Somogyi Krisztina és Kovács Dániel, az Építészfórum leköszönő főszerkesztői

Lemondott az Építészfórum két főszerkesztője

Somogyi Krisztina és Kovács Dániel egyszerre adja át a lap irányítását.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

November elsejétől megválik a főszerkesztői pozíciótól az Építészfórum című szaklapot eddig irányító Somogyi Krisztina és Kovács Dániel – értesült a Media1 egy, az epiteszforum.hu-n közzétett írásból.

A továbbiakban Pásztor János ügyvezető elképzelései alapján alakul tovább a felület, az új szakmai vezetés felállásáig az Építészfórum szerkesztőségének munkáját az ügyvezető irányítja.

A két főszerkesztő 14 hónapon át irányította a lapot. A főszerkesztői feladatok átadására a 2020-as Média Építészeti Díj előkészítésének lezárultával kerül sor most.

A két főszerkesztő hosszabb írásban búcsúzik a főszerkesztői feladatoktól.

Kovács Dániel a főszerkesztői posztról történő leköszönése okáról egyebek mellett azt írta:

„Az elmúlt hónapok nehézségei, a vállalt más kötelességek és a lap tulajdonosáétól eltérő stratégiai irányok miatt úgy döntöttünk, hogy 2020. november elejétől nem tudjuk tovább vállalni a lap főszerkesztői pozícióját. Felmondási határidőnk lejártával, novemberrel búcsút intünk a pozíciónak, de nem a lapnak. Büszke vagyok arra, hogy az Építészfórumot jó helyzetben, megújult tartalommal, lelkes olvasókkal adhatjuk át az utánunk következőknek, akiknek sok sikert és kitartást kívánok a munkához. Az olvasóktól pedig kérek számukra is bizalmat – amit a magunk részéről ezúton is köszönök.”

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Somogyi Krisztina és Kovács Dániel, az Építészfórum leköszönő főszerkesztői
Szóljon hozzá!