A Jófogást működtető Adevinta irodája

Távozik az Adevinta marketingigazgatója

Varju Lilla, a Jófogást és a Használtautó.hu-t is működtető Adevinta Classified Media Hungary Kft. marketingigazgatója munkaviszonya november végén szűnik meg.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A piacvezető e-kereskedelmi termékeket működtető cég többkörös folyamatot indít az új vezető kiválasztására, hasonlóan a korábbi alkalomhoz, amelynek során Varju Lilla elnyerte a pozíciót – derül ki a vállalat tájékoztatásából.

„Lillával több mint 6 éven keresztül volt szerencsém együtt dolgozni. Ez idő alatt a csapat egyik specialistájából a csapat vezetőjévé vált és komoly érdemei vannak abban, hogy mind a felhasználóink, mind az üzleti partnereink irányába profi és eredményes kommunikációt folytattunk az elmúlt időszakban. A jelenlegi piaci környezetben azonban új impulzusokra van szükségünk, amelyek a Lilla által lefektetett stabil alapokra építve segíthetnek a céljaink elérésében. Lillának sok sikert kívánok és köszönöm a közös munkát” – nyilatkozta Palocsay Géza, az Adevinta Classified Media Hungary Kft. ügyvezetője.

Varju Lilla, az Adevinta távozó marketingigazgatója
Varju Lilla, az Adevinta távozó marketingigazgatója

„Az Adevintánál töltött éveknek sok izgalmas kihívást és lehetőséget köszönhetek a márkamigrációktól kezdve az adatvezérelt kommunikációs folyamatok kialakításáig, amiken kiváló szakemberekkel, motiváló környezetben dolgozhattam együtt. Köszönöm a közös sikereket, egyben további eredményes működést kívánok a márkák erősítéséhez és az új célok eléréséhez” – emelte ki Varju Lilla.

A marketingigazgatói pozícióra az alábbi internetes címen várják a jelentkezéseket: https://karrier.jofogas.hu/chief-marketing-officer/

A Media1 E-kereskedelem rovatának támogatója a Jófogást, Használtautó.hu-t és az Autónavigátor.hu-t működtető Adevinta Hungary. (x)

 

Szóljon hozzá!