fbpx
Nosalty megújulás

Megújult a Nosalty

A megújult oldalon jóval hangsúlyosabb receptkereső mellett a magazinos tartalmak is előtérbe kerülnek.

Több mint egy évtizedes működés után megújult a Central Médiacsoport portfóliójába tartozó gasztroportál, a Nosalty.

A receptmegosztó oldalt nem csak külsőleg, hanem tartalmilag is új alapokra helyezték azzal a nem titkolt céllal, hogy a magazinos, lifestyle tartalmak kerüljenek előtérbe. Így a letisztultabb oldalon többet találkozhatnak a látogatók ezentúl a legfrissebb hazai és nemzetközi gasztrohírekkel, trendekkel, különböző összeállításokkal, interjúkkal és videós tartalmakkal.

A Nosalty 2008-ban garázsblogként indult receptmegosztó közösségi platformként, mára azonban a receptoldalból az egyik meghatározó online magazinná nőtte ki magát, ahol a sütés és főzés mellett nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy folyamatosan informálják, edukálják a látogatókat.

Az oldal vezetőinek nem titkolt célja, hogy a megújulással a Nosalty továbbra is az egyik legmeghatározóbb gasztronómiai portál maradjon Magyarországon.

Hering András, a Nosalty főszerkesztője
Hering András, a Nosalty főszerkesztője
Fotó: Central Médiacsoport

„Bár a Nosalty-t gasztronómiai site-ként definiáljuk, valójában egy gasztronómiához kapcsolódó lifestyle oldal, ami a közösség erejétől működik. Erre jó példa volt a tavaszi karantén alatt indult #HÁZIMENZA elnevezésű kezdeményezésünk is, amit egy mentőövként, közösségi csoportként indítottunk a Facebookon, majd nagyon hamar a pandémia időszakának legnépszerűbb és legkreatívabb gasztroplatformja lett, ahol bárki bemutathatta és megoszthatta, hogy milyen receptekkel és otthoni ételkölteményekkel mentette meg a home office és a digitális oktatás napjait, vagy csak egyszerűen milyen fogásokkal próbálta átvészelni a bezártságot” – emlékezett vissza Hering András, a Nosalty főszerkesztője.

Az oldal megújulásról videót is közzétettek.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások