fbpx
snooker, sznúker

Snookerrel bővül a Sport TV kínálata

Rangos snookerversenyeket lehet majd követni összesen több mint 90 órában a következő két hétben a Sport1-en és a Sport2-n.

A Sport TV tájékoztatása szerint csatornáin látható lesz Ronnie O’Sullivan, Judd Trump és Neil Robertson is.

A következő két hétben Milton Keynesben rendezik október 26-30. között a Championship League Snooker középdöntőit és döntőjét, majd november 2-8. között a Champion of Champions viadalt. A hatszoros világbajnok Ronnie O’Sullivan, a háromszor vb-nyertes Mark Selby, a világranglistát vezető Judd Trump vagy épp a Bajnokok Bajnoka címvédője, a világranglista-harmadik Neil Robertson ezeken villanthatja fel tudását.

A Championship League Snooker középdöntőjébe a viadal legjobb 32 versenyzője jutott, akik nyolc négyes csoportban vágnak neki a küzdelemnek október 26-án, a nyolc csoportgyőztes október 30-án a döntőbe jutásért játszik majd, és aznap rendezik a finálét is. Trump és Selby a két legnagyobb név, aki eljutott Milton Keynesbe.

A Bajnokok Bajnoka, azaz a Champion of Champions más lebonyolítás szerint zajlik, ott egyenes kieséses rendszerben csap össze 16 versenyző. Ők a 20 nagy viadal valamelyikének megnyerésével, vagy világranglista-helyezésükkel kvalifikálták magukat ide. Minden nagyágyú ott lesz, aki igazán számít.

A Sport TV a két versenyről összesen több mint 90 órányi közvetítést sugároz.

  • Championship League Snooker: október 26-30. között a Sport1-en és a Sport2-n
  • Champion of Champions: november 2-8. között a Sport1-en és a Sport2-n

A versenyeket Kurucz László közvetíti.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások