fbpx
MTV EMA 2020

Palvin Barbara lesz az MTV EMA 2020 Show egyik magyarországi műsorvezetője

A szupermodell a rendezvény helyszíneiről és a kulisszák mögül élőben tudósít majd.

Ahogyan arról a héten már beszámoltunk, a könnyűzenei élet egyik ismert eseménye, az MTV Europe Music Awards (MTV EMA) idén részben Magyarországról jelentkezik, amit az állami Magyar Turizmus Ügynökség támogat.

Szombaton Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő jelentette be, hogy az est egyik magyarországi műsorvezetője a világhírű szupermodell, Palvin Barbara lesz.

Palvin Barbara szupermodell
Palvin Barbara szupermodell. Fotó: Wikipedia

A kormányszóvivő azt is mondta, hogy a november 8-i esemény során a tévéműsor nézői Palvin Barbara vezetésével egy virtuális utazáson vehetnek részt és felfedezhetik Budapestet és több magyarországi ikonikus helyszínt. A nézők a műsor kulisszái mögé is betekinthetnek és részesei lehetnek a nagyszabású shownak.

„Nagyon boldog vagyok, hogy én lehetek ennek a rangos, nemzetközi eseménynek az egyik magyarországi műsorvezetője, az pedig külön öröm, hogy ráadásul Magyarországról jelentkezhetek majd be a műsor során. Azt hiszem ez egy hatalmas lehetőség az országnak, végre megmutathatjuk a világnak, hogy milyen gyönyörű hazánk van”

– mondta Palvin Barbara.

A Magyar Turizmus Ügynökség közleménye szerint a showhoz kapcsolódó összes televíziós, online megjelenésben Budapesttel és Magyarország emblematikus helyszíneivel egymilliárd néző találkozik majd. A Magyar Turizmus Ügynökség szerint az egész világ figyelmét fel tudják hívni arra, hogy Magyarország a régió legjobb úti célja.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások