fbpx
Tv távirányító

Nevet vált és megújul a Mindig TV Extra, az Antenna Hungária fizetős műsorszolgáltatása

A mindigTV mellett a MinDig TV Extrát felváltó mindigTV PRÉMIUM és a mindiGO TV-t megújító mindigTV GO márkanevekkel találkozhatnak a jövőben az Antenna Hungária ügyfelei. Nem pusztán névváltásról van szó, ugyanis változás lesz a tévés csomagok kapcsán is.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A szeptemberi csatornakínálat változását követően novembertől megújul az Antenna Hungária mindigTV-családjának név- és márkaarculata.

mindigTV PRÉMIUM lesz a fizetős szolgáltatás új neve

Ekkortól a mindigTV mellett, a MinDig TV Extrát felváltó mindigTV PRÉMIUM és a mindiGO TV-t megújító mindigTV GO márkanevekkel találkozhatnak az állami szolgáltató ügyfelei – derül ki az AH honlapjáról.

Az Antenna Hungária megújuló szolgáltatásai és arculata
Az Antenna Hungária megújuló szolgáltatásai és arculata

Megújulnak a csomagok is

A mindigTV márka keretében a felhasználók továbbra is 12 csatornát érnek el díjmentesen, amelyet előfizetői szerződés keretében fizetős csomagajánlatokkal egészíthetnek ki, és a mindigTV PRÉMIUM szolgáltatásra válthatnak. A mindigTV PRÉMIUM kínálatában ezentúl négy főcsomag az Alap, a Családi, a Belépő és Gyerek csomagok közül választhatnak az ügyfelek.

A Belépő csomagban a 12 díjmentes csatorna mellett, további 6 adó – az ATV, Bonum Hír TV, RTL⁺, Sláger TV és TV2 Comedy – érhető el, míg az Alap műsorcsomagban 28, míg a Családiban összesen 48 csatorna műsorai láthatók.

A Családi csomagba többek között olyan csatornák is bekerültek, mint a Minimax, a Nickelodeon Jr., a Sorozat+, vagy a Moziverzum. Új főcsomagként jelent meg a tematikus Gyerek műsorcsomag, amelyben 10 gyerekadó mesehősei és kalandjai várják a fiatalokat.

Az Alap vagy Családi műsorcsomag mellé rendelhető a kiegészítő Szabadidő csomag is, amelyben az ismeretterjesztő, a sport, a film és a felnőtt tartalmakat kínáló csatornákon mindenki megtalálhatja az érdeklődésének megfelelő programokat.

A szolgáltatásokhoz biztosított internetképes beltéri egységek lehetőséget biztosítanak arra, hogy az internethez csatlakoztatva a földfelszíni műsorkínálatot tovább bővítsék a felhasználók az interneten keresztül elérhető online csatornakínálattal, amelyben az új csatornák mellett valamennyi sport-, számos ismeretterjesztő és film csatorna is HD minőségben érhető el.

A televíziós csomagok a havidíjas konstrukció mellett, 6 és 12 hónapos előre fizetett szolgáltatásként is igénybe vehetők, kivéve a Belépő csomag esetében – közölte az Antenna Hungária.

Változás a mindigTV GO kapcsán

A korábban a mindiGO Sporton elért tartalmak átköltöztek a mindigTV GO oldalra, ahol Sport menüben nézhető például Berecz Zsombor vitorlázó blogja, vagy akár az EsportGuru csatorna élő adásai is.

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségével (MKOSZ) kötött együttműködés alapján, idén is a HUNBASKET előfizetői-csomag keretében láthatják a rajongók a magyar NB I. A férfi és női kosárlabda-bajnokság mérkőzéseit.

Elindult az EuroBasket csomag is, amelyben a 3 legnevesebb európai bajnokság (Euro League, Euro Cup és Basketbal Champions League) kiemelt mérkőzésit láthatják, és hétről hétre figyelemmel kísérhetik a szombathelyi Falco mérkőzéseit is a Bajnokok Ligájában. A mindigTV GO újdonsága, hogy elérhetővé vált a Gyerek műsorcsomag mind a 10 gyerek csatornával és a TV Max csomag előfizetésével pedig a teljes televíziós kínálat is.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Pexels
Szóljon hozzá!