Az RTL Klub Nyerő Páros c. reality-jének spoilerezett része Czutor Zoltánnal

Bakizott az RTL Klub: előre kiszivárgott, milyen fordulatok lesznek az egyik reality-jében

Bekerült a Nyerő Páros című napi műsorának egyik előzetesébe egy olyan fordulat, aminek elvben nem kellett volna. Nem először történik ilyen a műsor aktuális, 4. évada kapcsán.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Az RTL Klub amúgy nagy nézettséggel futó napi műsora, a Nyerő Páros szerda esti adásának egyik fordulatát hetekkel előre elspoilerezte a csatorna, nagy eséllyel akaratlanul – írja a SorozatWiki.

A történet nagyon röviden, hogy a csatorna először bejelentette, hogy eddig nem látott fordulatként visszatér az évadba az egyik, a játékból korábban kiesett sztárpáros, de egyelőre nem akarták közölni, hogy kikről van szó, hogy fokozzák ezzel a várakozásokat.  Azonban a figyelmesebbek előre tudták, hogy kik fognak visszaérkezni, mivel a Nyerő Páros aktuális évadának első epizódjának elején volt egy beharangozó az idei évadról, és ebben a Czutor Zoltán egy olyan játékban volt látható, melyben ő és a párja, Czutor-Kilián Zsanett a kiesése pillanatáig nem vett részt. Innen pedig nem volt nehéz kikövetkeztetni, hogy nekik kell lenniük a visszatérőknek. Este aztán az adás nézői láthatták, hogy jól következtettek minderre.

A hiba miatt az RTL Klub nézői közül többen különböző Facebook-csoportokban és a műsor hivatalos oldalának egyik bejegyzése alatt is értetlenkedő, bosszankodó bejegyzéseket tettek közzé, a történteket „bénázásnak” minősítve.

Nem először történik mostanában ilyesmi a Nyerő Páros idei évada kapcsán. Korábban a 24.hu cikizte ki a csatornát, amiért hasonló baklövés miatt Dér Heniék és Zámbó Krisztiánék párbajának végeredményét is előre lehetett tudni. Emellett a SorozatWiki szerint olyan is előfordult, hogy egy kiesés előtti adás végén olyan részleteket vágtak be a következő epizódból, melyből azonnal kizárható volt két páros, hogy a veszélyzónába kerülnének, ami a másnapi játék izgalmát is elvette.

További hírek találhatók a Media1-en. RSS-csatornánk itt, Facebook-oldalunk itt található.

Borító: Az RTL Klub Nyerő Páros c. reality-jének spoilerezett része Czutor Zoltánnal
Szóljon hozzá!