fbpx
Sport TV

20 éves a Sport TV, megújult az arculat

Az arculati megújulást a Sport TV 20 éves születésnapjára időzítve hajtják végre.

2000. október másodikán, azaz éppen húsz évvel ezelőtt indult el a Sport TV Magyarországon, ami akkor még csak a Sport1-et jelentette, majd ez később a Sport2-vel egészült ki. Ma már ez a két csatorna jelen van Csehországban, valamint Szlovákiában is. A márka az elmúlt húsz évben több arculatfrissítésen is átesett, legutóbb 2015-ben frissült, most azonban ismét megújult, jelentősen átalakult a Sport TV arculata.

Az új arculat is megőrizte az elmúlt húsz év hagyományait, de azt úgy fejlesztették tovább, hogy jobban kifejezze a közös drukkolást, és azt, hogy a sport az első a csatornán. Az új arculat koncepciójában az köszön vissza, ahogy egy egész csarnok vagy stadion hullámozni kezd. Emellett az elválasztó elemekben megjelennek a Sport TV-n látható népszerű sportágak is, például a labdarúgás, a kézilabda, a darts vagy a baseball.

A Sport TV logója is módosul. A logó színei (piros, fekete és fehér) változatlanok, újdonságként azonban ugyanezek dominálnak ezentúl minden képernyőn megjelenő vizuális elemben. A hangzásvilág is modernebb lesz, a zene stílusa marad rockos, új elektronikus zenei felhangokkal, továbbá megjelennek benne a sportokra jellemző zörejek és a szurkolói reakciók.

Az ajánlók végén látható feliratok is megváltoznak.

A születésnaphoz köthető az is, hogy a Sport TV felületein a következő napokban több olyan videót is láthatnak a nézők, amelyekben sportolók, sportvezetők, edzők és a képernyőn gyakran szereplő hírességek köszöntik a 20 éves csatornát.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások