Sport TV

20 éves a Sport TV, megújult az arculat

Az arculati megújulást a Sport TV 20 éves születésnapjára időzítve hajtják végre.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

2000. október másodikán, azaz éppen húsz évvel ezelőtt indult el a Sport TV Magyarországon, ami akkor még csak a Sport1-et jelentette, majd ez később a Sport2-vel egészült ki. Ma már ez a két csatorna jelen van Csehországban, valamint Szlovákiában is. A márka az elmúlt húsz évben több arculatfrissítésen is átesett, legutóbb 2015-ben frissült, most azonban ismét megújult, jelentősen átalakult a Sport TV arculata.

Az új arculat is megőrizte az elmúlt húsz év hagyományait, de azt úgy fejlesztették tovább, hogy jobban kifejezze a közös drukkolást, és azt, hogy a sport az első a csatornán. Az új arculat koncepciójában az köszön vissza, ahogy egy egész csarnok vagy stadion hullámozni kezd. Emellett az elválasztó elemekben megjelennek a Sport TV-n látható népszerű sportágak is, például a labdarúgás, a kézilabda, a darts vagy a baseball.

A Sport TV logója is módosul. A logó színei (piros, fekete és fehér) változatlanok, újdonságként azonban ugyanezek dominálnak ezentúl minden képernyőn megjelenő vizuális elemben. A hangzásvilág is modernebb lesz, a zene stílusa marad rockos, új elektronikus zenei felhangokkal, továbbá megjelennek benne a sportokra jellemző zörejek és a szurkolói reakciók.

Az ajánlók végén látható feliratok is megváltoznak.

A születésnaphoz köthető az is, hogy a Sport TV felületein a következő napokban több olyan videót is láthatnak a nézők, amelyekben sportolók, sportvezetők, edzők és a képernyőn gyakran szereplő hírességek köszöntik a 20 éves csatornát.

Szóljon hozzá!