Beat online rádió

Beat néven új könnyűzenei online rádió indult

Éjjel-nappal szól a rádiózás legújabb hazai alternatívája.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Beat néven szeptember elsején új digitális rádió indult a hazai könnyűzenei élet támogatása céljából – számolt be a duol.hu.

A beatradiohungary.hu oldalán keresztül éjjel-nappal szól a rádiózás legújabb hazai alternatívája, az NKA Hangfoglaló Program által támogatott Beat.

A lap szerint az új műsorszolgáltató célja hallgatói igényekre reagálva, közösséget építve támogatni a hazai könnyűzenei élet fejlődését. Rédl Ádám, a rádió vezetője úgy fogalmazott: fontos, hogy teret biztosítsanak fiatal tehetségeknek, miközben meggyőződésük, hogy az ismertebb előadóknak is rengeteg olyan gyöngyszem van a tarsolyukban, amiket az általános szerkesztési elvek miatt kevesen ismerhettek meg.

A zenei tartalom mellett minden hétköznap tíz és tizennyolc óra között Szabó István műsorvezető várja a hallgatókat, a csatorna októbertől pedig további egyedi, szakmai műsorokkal színezi majd a digitális teret.

A Beat 2020. szeptember 1-től elérhető a www.beatradiohungary.hu-n, a NKA és a Hangfoglaló netes felületein, valamint a Beat saját Facebook-oldalán és hamarosan saját fejlesztésű alkalmazásában is.

Szóljon hozzá!