fbpx
Beat online rádió

Beat néven új könnyűzenei online rádió indult

Éjjel-nappal szól a rádiózás legújabb hazai alternatívája.

Beat néven szeptember elsején új digitális rádió indult a hazai könnyűzenei élet támogatása céljából – számolt be a duol.hu.

A beatradiohungary.hu oldalán keresztül éjjel-nappal szól a rádiózás legújabb hazai alternatívája, az NKA Hangfoglaló Program által támogatott Beat.

A lap szerint az új műsorszolgáltató célja hallgatói igényekre reagálva, közösséget építve támogatni a hazai könnyűzenei élet fejlődését. Rédl Ádám, a rádió vezetője úgy fogalmazott: fontos, hogy teret biztosítsanak fiatal tehetségeknek, miközben meggyőződésük, hogy az ismertebb előadóknak is rengeteg olyan gyöngyszem van a tarsolyukban, amiket az általános szerkesztési elvek miatt kevesen ismerhettek meg.

A zenei tartalom mellett minden hétköznap tíz és tizennyolc óra között Szabó István műsorvezető várja a hallgatókat, a csatorna októbertől pedig további egyedi, szakmai műsorokkal színezi majd a digitális teret.

A Beat 2020. szeptember 1-től elérhető a www.beatradiohungary.hu-n, a NKA és a Hangfoglaló netes felületein, valamint a Beat saját Facebook-oldalán és hamarosan saját fejlesztésű alkalmazásában is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások