Kováts Ádám, az Adevinta

Átalakul az Adevinta Classified Media Hungary kereskedelmi igazgatósága

Kováts Ádám veszi át a vállalat ügynökségi csoportjának vezetését.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Az Adevinta kereskedelmi igazgatóságán történő átalakulás eredményeként a csaknem 15 éves tapasztalattal rendelkező szakember felel majd az Adevinta ügynökségi megállapodásainak kialakításáért és fejlesztéséért, továbbá támogatja a gördülékeny kivitelezésében a dinamikusan fejlődő értékesítői csapat munkáját, amely 2019 januárja óta teljesen házon belül végzi a piacvezető display felületek ügynökségi értékesítését.

Kováts Ádám 2018 szeptemberében igazolt az Adevintához, ahol mostani kinevezéséig key account menedzserként tevékenykedett. Előtte hasonló pozícióban volt az EVO Médiánál, azt megelőzően pedig az Origónál (későbbi nevén New Wave Media Group) dolgozott értékesítési pozíciókban.

„Nagy örömömre szolgál, hogy én képviselhetem a növekvő ügynökségi csoportot, és egy felkészült csapattal, magabiztosan vághatunk neki a 2021-es évnek. Célunk, hogy a portfóliónkban rejlő lehetőségeket és szinergiákat az ügyfelekhez is minél szélesebb körben eljuttathassuk, ezzel támogatva ügynökségi partnereink munkáját”

– emelte ki Kováts Ádám a kinevezése kapcsán.

Októbertől a frissen kinevezett ügynökségi csoportvezető a kereskedelmi igazgatóság többi vezetőjével együtt átmenetileg közvetlenül a cég ügyvezetőjéhez, Palocsay Gézához fog tartozni, míg Magyarfalvi Éva kereskedelmi igazgató szülési szabadságát tölti.

Az Adevinta jelentős portfólióval van jelen az e-kereskedelmi piacon: a Jófogás és Használtautó.hu oldalak mellett hozzá tartozik ez utóbbi autós tartalmi oldala, az Autónavigátor.hu, az Autónavigátor Magazin, valamint a Szalonautó.hu, a Nagyhaszon.hu és az Autóalkatrész.hu.

További hírek olvashatók a Media1.hu-n!

A Media1 E-kereskedelem rovatának támogatója a Jófogást, Használtautó.hu-t és az Autónavigátor.hu-t működtető Adevinta Hungary. (x)

 

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!