fbpx
autós iskola, vezetés, jogosítvány

Bebizonyítjuk, hogy 30 éves kor felett is simán szerezhetsz jogosítványt (x)

Bármit is gondolsz éppenséggel, illetve bármilyen kételyek is gyötörnek, 30 éves kor felett is simán szerezhetsz jogosítványt. Hogy lásd, nem csak a levegőbe beszélünk, a bejegyzés keretei között alá is támasztjuk ezt az állítást.

Egyenként cáfoljuk meg tehát a 30 év feletti jogosítványszerzéssel kapcsolatos korlátozó hiedelmeket, hogy minél hamarabb szert tehess a hőn áhított jogsidra.

Ne gondold, hogy túl öreg vagy a vezetéshez

Hidd el, hogy ma már abszolút életkortól független dolognak számít, hogy mikor kezdesz hozzá a vezetés alapjainak az elsajátításához. Egyáltalán nem rakétatudományról van szó, ráadásul a modern autók kezelése is egyre könnyebb.

Szóval semmiképp ne tartson vissza az, hogy éppenséggel hány éves vagy. Sokkal inkább tekints a folyamatra más szemüvegen keresztül. A tanulás ugyanis rendszerint ébren tartja az elmét, szóval miközben megtanulsz vezetni, gyakorlatilag kicsit meg is fiatalodsz.

Nem, egyáltalán nem lesz ciki a 18 évesek között megtanulnod a közlekedés alapjait

Sokakat tart vissza az autóvezetéstől, hogy mit szólnak majd mások, hogy fognak ők egyáltalán mutatni az éppen érettségi előtt álló tanulók mellett. Egyrészt semmiképp nem kellene azzal foglalkoznod, ki mit gondol rólad és a céljaidról.

Másrészt igenis becsülendő dolognak számít, ha valaki 30 év felett próbál meg elkezdeni vezetni. Mások nem tudják legyőzni az ilyen irányú félelmüket, ezért örökké függeni fognak majd valakitől, amikor csak egyik pontból el szeretnének jutni majd a másikba.

Számodra viszont sosincs késő ahhoz, hogy megszerezd a jogsid. A vezetés által biztosított szabadság megtapasztalása ugyanis elképesztően klassz érzés. Bármennyi éves vagy éppen, ezt mindenképp ki kell próbálnod.

Ma már munka és gyermeknevelés mellett is lehet jogosítványt szerezni

Persze nem vitatkozunk, család, gyermeknevelés és munka mellett nehezített pályának számít a jogosítvány megszerzése. De gyorsan hozzá is tesszük, hogy egyáltalán nem lehetetlen. Különösen annak fényében, hogy a KRESZ anyagot kérheted e-learning formátumban is.

Vagyis ráérsz majd esténként, illetve hétvégeken leülni a laptop elé egy-egy óra erejéig, hogy haladni tudj az anyaggal. A sikeres KRESZ vizsgát követően pedig már csak a gyakorlati óráknak kell majd helyet szorítanod a naptáradban.

Egy kellően rugalmas autósiskolát, illetve oktatót választva mindezt gyerekjáték lesz kivitelezni. Ennek hatására, amit sokáig lehetetlennek gondoltál, könnyedén elérhetővé válhat. Vagyis anélkül kaphatod majd kézhez a jogosítványod, hogy az életkorod bármiféle nehezítést okozott volna a folyamatban.

Így aztán megnyílhat előtted a világ, gyakorlatilag oda autózhatsz, ahová csak szeretnél, felvértezve a szabadság semmivel össze nem téveszthető érzésével.

(x) – Hirdetői tartalom, azt nem a Media1 készítette

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások