vászonkép, fotófal

Idézzétek fel a legszebb emlékeiteket családi fotófallal! (x)

Egy lakás akkor válik igazi otthonná, ha minden pontján emlékekbe botlunk. Egy kedves tárgy vagy éppen egy fénykép a falon felidézhet bennünk olyan emlékeket, érzéseket, amelyek szebbé tehetik a mindennapjainkat.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Lakásdekoráció képekkel

Amikor az emberek dekorálni szeretnék lakásuk falát, legtöbben a képek mellett döntenek. Vannak, akik szívesen akasztanak a falra egy-egy gyönyörű tájképet, hiszen amellett, hogy csodás látvány, valódi harmóniát képes varázsolni az egész lakásba.

Azonban ez a megoldás már kissé ómódi, így az emberek manapság szívesebben választanak inkább egy-egy családi fényképet, amelyek sokkal személyesebbek és élettel teliek. Azonban ha a dekorálásról van szó, itt sem mindegy, milyen megoldást választunk a családi fényképek megjelenítésére. Ugyanis a fényképkeretes megoldások már lassan kimennek a divatból, hiszen amellett, hogy nem valami strapabírók, tisztításuk sem egyszerű.

Éppen ezért ehelyett ma már elterjedtebbek a vászonból készült képek, amelyek igazán modern megjelenést kölcsönöznek a lakásnak, és a mosható vászonnak köszönhetően egyszerű a tisztítása is, és emellett igazán időtállóak. Ezenfelül mellettük szól, hogy könnyedén variálhatóak, így mindenki megtalálhatja a hozzá illőt.

Miért a fotófal a legjobb választás?

A vászonképek közül a legelterjedtebbek a többrészes, a montázs és a mozaik vászonképek. De igazi újdonságnak számít a vászonkép fotófal is, amelynek megjelenése számos módon kombinálható, így ékes dísze lehet minden lakásnak. Vászonkép fotófal rendeléséhez nézz be a vaszonkep.hu oldalára!

A fotófal egyik nagy előnye, hogy nem szükséges azon törni a fejünket, hogy melyik az az egy jól sikerült kép, amelyet a falra szeretnénk helyezni. Ugyanis a fotófal annál jobb, minél több különböző fénykép díszíti. Így máris könnyebb dolgunk van. Viszont a fotófal is akkor lesz csak igazán lenyűgöző, hogyha megtervezésekor néhány apróságra odafigyelünk. A fényképek kiválasztását követően jöhet a tervezés szakasza, ami a legfontosabb, ha magával ragadó végeredményt szeretnénk. A fotófal esetében a legjobb, ha minél különbözőbb méretet állítasz be az egyes képeknél. Ugyanis a különböző méretű képek igazán jól mutatnak együtt, és valódi modern megjelenést kölcsönöznek, így bátran variáld a képek méretét is!

Egy fotófal akkor lesz még mutatósabb, ha időnként megújítod. Tehát érdemes minden évben egy-két új fényképet felhelyezni a falra, ami még színesebbé teheti a meglévőket, és aminek köszönhetően egy kis idő múlva akár a családod egész története is megtalálható lesz a falon.

Mindebben segítségedre lesznek a vászonképek készítésével foglalkozó cégek szakemberei, akik elképzeléseid alapján megtervezik a tökéletes fotófalat.

(x) Hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!