fbpx
vászonkép, fotófal

Idézzétek fel a legszebb emlékeiteket családi fotófallal! (x)

Egy lakás akkor válik igazi otthonná, ha minden pontján emlékekbe botlunk. Egy kedves tárgy vagy éppen egy fénykép a falon felidézhet bennünk olyan emlékeket, érzéseket, amelyek szebbé tehetik a mindennapjainkat.

Lakásdekoráció képekkel

Amikor az emberek dekorálni szeretnék lakásuk falát, legtöbben a képek mellett döntenek. Vannak, akik szívesen akasztanak a falra egy-egy gyönyörű tájképet, hiszen amellett, hogy csodás látvány, valódi harmóniát képes varázsolni az egész lakásba.

Azonban ez a megoldás már kissé ómódi, így az emberek manapság szívesebben választanak inkább egy-egy családi fényképet, amelyek sokkal személyesebbek és élettel teliek. Azonban ha a dekorálásról van szó, itt sem mindegy, milyen megoldást választunk a családi fényképek megjelenítésére. Ugyanis a fényképkeretes megoldások már lassan kimennek a divatból, hiszen amellett, hogy nem valami strapabírók, tisztításuk sem egyszerű.

Éppen ezért ehelyett ma már elterjedtebbek a vászonból készült képek, amelyek igazán modern megjelenést kölcsönöznek a lakásnak, és a mosható vászonnak köszönhetően egyszerű a tisztítása is, és emellett igazán időtállóak. Ezenfelül mellettük szól, hogy könnyedén variálhatóak, így mindenki megtalálhatja a hozzá illőt.

Miért a fotófal a legjobb választás?

A vászonképek közül a legelterjedtebbek a többrészes, a montázs és a mozaik vászonképek. De igazi újdonságnak számít a vászonkép fotófal is, amelynek megjelenése számos módon kombinálható, így ékes dísze lehet minden lakásnak. Vászonkép fotófal rendeléséhez nézz be a vaszonkep.hu oldalára!

A fotófal egyik nagy előnye, hogy nem szükséges azon törni a fejünket, hogy melyik az az egy jól sikerült kép, amelyet a falra szeretnénk helyezni. Ugyanis a fotófal annál jobb, minél több különböző fénykép díszíti. Így máris könnyebb dolgunk van. Viszont a fotófal is akkor lesz csak igazán lenyűgöző, hogyha megtervezésekor néhány apróságra odafigyelünk. A fényképek kiválasztását követően jöhet a tervezés szakasza, ami a legfontosabb, ha magával ragadó végeredményt szeretnénk. A fotófal esetében a legjobb, ha minél különbözőbb méretet állítasz be az egyes képeknél. Ugyanis a különböző méretű képek igazán jól mutatnak együtt, és valódi modern megjelenést kölcsönöznek, így bátran variáld a képek méretét is!

Egy fotófal akkor lesz még mutatósabb, ha időnként megújítod. Tehát érdemes minden évben egy-két új fényképet felhelyezni a falra, ami még színesebbé teheti a meglévőket, és aminek köszönhetően egy kis idő múlva akár a családod egész története is megtalálható lesz a falon.

Mindebben segítségedre lesznek a vászonképek készítésével foglalkozó cégek szakemberei, akik elképzeléseid alapján megtervezik a tökéletes fotófalat.

(x) Hirdetői tartalom

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások