fbpx
Pesti TV

Megkezdte a sugárzást a Pesti TV

Huth Gergely, a Mészáros Lőrinc közeli új tévécsatorna programigazgatója, aki a PestiSrácok főszerkesztőjeként is ismert, azt nyilatkozta, hogy új hangot szeretnének vinni a jobboldali médiába.

Huth Gergely a Pesti TV mai elindulása kapcsán azt nyilatkozta az Origónak, hogy új hangot szeretnénk vinni a jobboldali médiába.

„Azoknak a lázadóknak, azoknak a normális embereknek szeretnénk a fóruma és a platformja lenni, akik eddig leginkább csak a közösségi médiában kaptak teret”.

Az új tévécsatornával elsősorban a közéleti ügyekben kevésbé aktív fiatalokat próbálják megcélozni.

Az új csatorna akár egy szobaantennával is fogható az állami műsorszóró vállalattal, az Antenna Hungáriával kötött megállapodásnak köszönhetően: a vállalat rögtön az alapcsomagjába tette az induló tévécsatornát. Több más szolgáltatónál is elérhető a csatorna, de a DIGI egyelőre nem tette be a kínálatába.

A műsorok képernyőre kerülésük után röviddel online, a pestitv.pestisracok.hu címen visszanézhetővé válnak: elérhető az első adás is, melyet a Majorosi Marianna, a Csík zenekar nagyszerű énekesnőjének direkt a PestiTV nézőinek elénekelt Himnuszával, majd a stúdióban, az Ismerős Arcok Nélküled című himnuszával indítottak.

A csatornán reggelente Bögre Klub címmel sugároznak „látókörtágító, zenés kávészeánszt”, mely szokatlan stílusával, DJ-kkel és közéleti hírekkel jelentkezik. Napközben helyszíni közvetítések, előre rögzített vitafórumok, ismétlések, rádiós stílusú híradók lesznek láthatóak; főidőben, minden hétköznap este hét órától kezdődik el „a komoly esti műsorsáv”.

A nézők este héttől tízig óránként különféle műsorokkal találkozhatnak; ezenfelül film- és dokumentumfilm-válogatással készülnek a hétvégi magazinműsorokban.

A Pesti TV-n a Trollfoci tagjai is fel fognak bukkanni, vasárnap este élő műsoruk lesz.

A csatorna műsorkínálatában szerepelnek keresztény szemléletű, kulturális műsorok is, Fábry Szabolcs nagyvázsonyi polgármester vezetésével pedig Krokodilagy néven fog futni adás, ami a vidék lázadásának ad majd terepet.

A Pesti TV-t működtető cég, a Progress Média Hungary Kft. vezetője egyébként az a Vaszily Miklós, aki a TV2-nek is elnöke, és aki az Index stratégiai partnereként ismert Indamedia társtulajdonosa. A Pesti TV mögött ott találjuk Mészáros Lőrincet, Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz-kormányzás alatt néhány év alatt dollármilliárdossá vált barátját is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások