fbpx
Az RTL Klub Drága örökösök c. sorozatának 4. évadából

Az RTL Klub bejelentette a Drága örökösök 4. évadának premierjét

A Drága örökösök záró évaddal tér vissza a képernyőre. Online már előbb látható lesz, mint az RTL Klubon.

Szeptember 21-én indul a Drága örökösök negyedik, egyben utolsó évada – közölte az RTL Magyarország kedden. A sorozat minden hétköznap 20 órától lesz az RTL Klub képernyőjén.

A médiavállalat közölte azt is, hogy a sorozat rajongói már előbb, szeptember 18-án péntektől az RTL Most+ nevű internetes platformon előre megnézhetik az évadnyitó epizódot, és a folytatásban is a sorozat összes része a televíziós premier előtt egy nappal már megtekinthető lesz az online platformon.

A Drága örökösök eddigi három évada kimagasló nézettséggel futott az RTL Klubon. A történet szerint egy falusi nagypapa halála után kiderül, hogy az öreg hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két felnőttkorú unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba, Ökörapátiba.

Az új évadban folytatódik a hajsza a felbecsülhetetlen kincs után, a Szappanos család tagjai pedig tovább bonyolítják a szálakat az örökség körül, miközben egyre közelebb kerülnek a feltételként kiszabott egy év végéhez.

A Drága örökösök következő évadának előzetese szerint az akciódúsnak ígérkező negyedik évad során eddig mindenki előtt titkolt részletek derülnek ki Kálmán bácsi múltjáról. Tibi nem adja fel a családja utáni nyomozást, és a család ellenségei is egyre közelebb kerülnek Ökörapátihoz.

Az örökösök mellett Ökörapáti többi lakójára is újabb kalandok várnak: Renátóék nagy utazásra készülnek, Olga új szövetségesekre talál, Józsi és Attila életét gyökerestül megváltoztatja a hazatérő Ibolya. Mónika és Nándi kapcsolata új szintre kerül, Tomika tovább kergeti a szerelmet, Kristóf és Panna elszakadása nehézségekbe ütközik, Subicz küzd a polgármesteri cím megtartásáért, Mihály végre a sarkára áll, Lali, Stefi és Kata szerelmi négyszöge pedig ismét meglepetéseket tartogat.

Egy videót is közzétettek a Drága örökösök utolsó epizódja kapcsán.

Az RTL közölte azt is, hogy szeptember 21-től  a sorozat epizódjai audio-narrációval is rendelkeznek majd.

A múlt héten derült ki az is, hogy az RTL Klub sorozatában Ökörapátiként emlegetett hely átalakult: Keresztanyu címmel kezdett el forgatni a csatorna új sorozatot a helyszínen, mely Makkosszállásra „változtatta a nevét”.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások