Az RTL Klub Drága örökösök c. sorozatának 4. évadából

Az RTL Klub bejelentette a Drága örökösök 4. évadának premierjét

A Drága örökösök záró évaddal tér vissza a képernyőre. Online már előbb látható lesz, mint az RTL Klubon.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Szeptember 21-én indul a Drága örökösök negyedik, egyben utolsó évada – közölte az RTL Magyarország kedden. A sorozat minden hétköznap 20 órától lesz az RTL Klub képernyőjén.

A médiavállalat közölte azt is, hogy a sorozat rajongói már előbb, szeptember 18-án péntektől az RTL Most+ nevű internetes platformon előre megnézhetik az évadnyitó epizódot, és a folytatásban is a sorozat összes része a televíziós premier előtt egy nappal már megtekinthető lesz az online platformon.

A Drága örökösök eddigi három évada kimagasló nézettséggel futott az RTL Klubon. A történet szerint egy falusi nagypapa halála után kiderül, hogy az öreg hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két felnőttkorú unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba, Ökörapátiba.

Az új évadban folytatódik a hajsza a felbecsülhetetlen kincs után, a Szappanos család tagjai pedig tovább bonyolítják a szálakat az örökség körül, miközben egyre közelebb kerülnek a feltételként kiszabott egy év végéhez.

A Drága örökösök következő évadának előzetese szerint az akciódúsnak ígérkező negyedik évad során eddig mindenki előtt titkolt részletek derülnek ki Kálmán bácsi múltjáról. Tibi nem adja fel a családja utáni nyomozást, és a család ellenségei is egyre közelebb kerülnek Ökörapátihoz.

Az örökösök mellett Ökörapáti többi lakójára is újabb kalandok várnak: Renátóék nagy utazásra készülnek, Olga új szövetségesekre talál, Józsi és Attila életét gyökerestül megváltoztatja a hazatérő Ibolya. Mónika és Nándi kapcsolata új szintre kerül, Tomika tovább kergeti a szerelmet, Kristóf és Panna elszakadása nehézségekbe ütközik, Subicz küzd a polgármesteri cím megtartásáért, Mihály végre a sarkára áll, Lali, Stefi és Kata szerelmi négyszöge pedig ismét meglepetéseket tartogat.

Egy videót is közzétettek a Drága örökösök utolsó epizódja kapcsán.

Az RTL közölte azt is, hogy szeptember 21-től  a sorozat epizódjai audio-narrációval is rendelkeznek majd.

A múlt héten derült ki az is, hogy az RTL Klub sorozatában Ökörapátiként emlegetett hely átalakult: Keresztanyu címmel kezdett el forgatni a csatorna új sorozatot a helyszínen, mely Makkosszállásra „változtatta a nevét”.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!