fbpx
Az ATV székháza Budapesten

Bemutatta az ATV az új őszi műsorrendjét

Régi visszatérők és új műsorok is lesznek a csatornán.

Ősztől hosszabb kényszerpihenő után új évaddal érkezik a Jakupcsek plusz, a Mondd el Tatár Csillának!, a #Bochkor, valamint eddig nem sugárzott jelenetekkel az AradiVarga  Show. Modernebb, látványosabb formában újjáéled a Csatt című műsor is, és egy teljesen új műsor, az Öt is bemutatkozik – közölte az ATV kedden.

A Jakupcsek plusz szeptember 7-től tér vissza, míg a #Bochkor és a Civil a pályán már ettől a héttől újra képernyőn van.

Szeptember 13-tól lesz látható a Mondd el Tatár Csillának! és szeptember 12-én az AradiVarga show. Szeptember 7-től tér vissza Rónai Egon műsorvezetésével a Csatt, szeptember 12-én pedig folytatódik a Húzós, melynek vendégei az idei Halhatatlanok társulatának győztes művészei lesznek.

Szeptember 4-én debütál az ATV-n az Öt című műsor. Ennek műsorvezetője Lampé Ágnes lesz, és öt közéleti személyiséggel beszéli át a hét legfontosabb, legszórakoztatóbb és legizgalmasabb híreit, könnyed hangulatban.

Az ATV közölte azt is, hogy az ATV Start című reggeli műsorához nemrég csatlakozott a csatorna népszerű híradós műsorvezetője, Holló Márta. Ő a július közepén távozó Veiszer Alinda megüresedett helyére került.

Az ATV a koronavírus kapcsán közölte: mivel a járvány sajnos még mindig jelen van, ezért egy újabb nehéz időszakra is felkészült. Fokozott elővigyázatossággal, szigorú higiéniás szabályok mellett zajlanak a műsorok felvételei, és ha a helyzet úgy hozza, órák alatt ismét át tud állni a csatorna a távmunkára és az online interjúkra, ahogyan tette azt tavasszal is.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: Az ATV székháza Budapesten
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások