fbpx
Földes Tamás az RTL Klub Barátok közt című sorozatában

Változások a Barátok közt és több más RTL-es sorozat kapcsán

Műsorrendi változtatás miatt későbbi időpontra kerül át mától az RTL Klub napi sorozata és egy új színész is felbukkan a szériában. Az RTL Klub heti sorozatainak hétköznapi kezdési időpontja is változik.

Változik mától az RTL Klub műsorrendje. A Konyhafőnök kezdési időpontja ugyan nem változik, de a reklámokkal együtt a bruttó adásideje 15-20 perccel hosszabb lesz, így a SorozatWiki szerint a múlt héten 10000. adását ünneplő Barátok közt esti adása az eddigi 22:00-22:05-es kezdési időpontja 22:20-ra kerül át. Nem változik viszont délutáni kezdés, mely ezután is 17:05-kor lesz.

Az esti műsorrendi változtatás egyébként a Barátok közt után következő többi heti sorozatot is érinti, azok is némiképp későbbre csúsznak, így hétfőn a Gyilkos lelkek, kedden és szerdán a Magnum, csütörtökön és pénteken pedig a Doktor Murphy csak 22:55 és 23:10 között kezdődik.

A Barátok közttel függ össze az változás is, hogy hétfőn Földes Tamás személyében egy új szereplő jelenik meg a Barátok köztben. A SorozatWikinek a produkciónál elmondták, hogy a színész Harmath Árpádot (Szonja és Gergő egykori nevelőapját) alakítja majd.

Földes Tamás eddig főleg színházban játszó színészként volt látható, egy kisebb filmes szerepet leszámítva. A színészt a tavaszi koronavírus karantén után hívták be egy válogatásra. A színész az oldalnak arról mesélt, hogy a sorozatban fiát alakító Pesák Ádám a Budapesti Operettszínházban régi kollégája, így nagyon örül, hogy a Barátok köztben is együtt dolgozhat vele.

További hírek találhatók a Media1-en! RSS csatornánk ITT található.

Borító: Földes Tamás az RTL Klub Barátok közt című sorozatában
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások