fbpx
M. László Ferenc

A Népszavánál folytatja a Magyar Narancs online vezető szerkesztője

M. László Ferencnek már meg is jelent írása a napilapban.

A Magyar Narancs online-tól a Népszavához igazolt M. László Ferenc belpolitikai újságíró. Nemrég már jelent is tőle írás a napilapban.

M. László Ferenc Kolozsváron született 1976-ban. Történelem-filozófia szakon végzett a Debreceni Egyetemen. 2006-tól több mint négy éven át a Magyar Narancs újságírója volt, majd 2010 júniusától az Origónál folytatta a munkát. Öt éven át, egészen 2015 szeptemberéig a HVG Hetilap, illetve a hvg.hu csapatát erősítette. 2015 októberétől a lap bezárásáig a Népszabadság munkatársa volt. 2017 tavaszán csatlakozott az akkoriban nem kormánypárti Hír TV-Magyar Nemzet csoporthoz, de néhány hónappal később távozott: akkor úgy vélekedett, abbahagyja a belpolitikai újságírást. Nem sokkal később a Médiapiac című szakújság főszerkesztője lett, amit 2018. júliusáig vezetett, ahonnan nem sokkal azután távozott, hogy a Médiapiac tulajdonost váltott.

M. László Ferenc innen ment át azután Magyar Narancshoz, ahol újra belpolitikai újságíróként, illetve online vezető szerkesztőként segítette a lapot mostanáig.

További hírek találhatók a Media1-en. RSS-hírfolyamunk itt található, napi hírlevelünkre itt lehet feliratkozni. Érdemes követni bennünket a Facebookon is, hiszen időnként exkluzív, csak ott elérhető tartalmakat is közzéteszünk. Ön is hozzájárulhat a Media1 működési költségeihez tetszőleges összeggel, amit itt tud megtenni a legegyszerűbben.

Kiemelt kép: Ladányi András/Media1
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások